≡ Meniu

Arctic ANC246+, congelator cu Eco Buzz

Arctic ANC246+ e unul dintre cele mai apreciate congelatoare mici de la acest brand deoarece oferă performanțe superioară la un preț atractiv. Bineînțeles, volumul joacă și e un rol foarte important că doar nu luați un aparat doar ca să fie acolo. Indiferent că e mic sau mare, spațiu ocupat pare să fie cam același și doar la alte aparate frigorifice poate afecta spațiul disponibil (lăzi). Cu toții ne dorim aparate cât mai compacte, eficiente și accesibile, dar nu cele mai ieftine model de pe piață sunt alegerea corectă, ci cele din segmentul mijlociu, adică care nu sunt nici prea ieftine dar nici prea scumpe.

Modelul de mai jos e recomandarea mea dacă vreți un congelator de 2 ori mai mare decât cel al combinei sau chiar de 3 ori mai mare decât al frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANC246+, congelator cu Eco Buzz

Chiar dacă e mare – 215 litri, pentru instalare are nevoie de un spațiu de 60 cu 60 cm. Din poza de sus se poate observa că interiorul e compartimentat și nu toate compartimentele sunt identice. Consumul de energie e scăzut și la variantele mai mari de la anumiți producători pot avea chiar și No Frost, dar nu e cazul aici deoarece nu e chiar așa de mare. Capacitatea de congelare e foarte bună – 14 kg la 24 de ore, și pot spune că e la fel de bună ca și la unele lăzi frigorifice.

Are funcțiile standard adică le are pe cele necesare, la care se adaugă câteva funcții speciale. Acea funcție Eco buzz vă avertizează ori de câte ori lăsați ușa aparatului deschisă. Chiar și sistemul antibacterian e foarte important pentru un așa tip de aparat.

Plusuri: volum generos, fiabilitate ridicată, ușor de folosit, funcțiile speciale Eco Buzz și Fast Freeze XL Zone.
Minusuri: nu sunt.

Arctic ANC246+ este o alegere destul de bună dacă nu vă interesează cel mai mare congelator de pe piață ori cu finisaj pe inox. Oricum, acest aparat nu va fi folosit tot anul, ci doar când trebuie să congelați mai mult, dar depinde și câte congelatoare aveți (poate aveți unul incorporat de la frigider sau combină).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu