≡ Meniu

Arctic AND245+, frigider cu volum net de 228 litri

Frigiderul Arctic AND245+ e unul destul de mic și din numele său, oarecum, reiese volumul (cel net e puți mai mic). E vorba de un aparat frigorific cu congelator și frigider, dar congelatorul e foarte mic. Designul e plăcut dar nu foarte elegant cum e în cazul combinelor frigorifice. Bineînțeles, dacă sunteți dispuși să dați mai mult pe un aparat, veți și primi ceva în plus. Pentru mai mult spațiu de congelare, puteți cumpăra o ladă frigorifică sau chiar un congelator clasic. Acel aparat poate fi luat ulterior și poate fi folosit când aveți mai multe alimente pentru congelare.

Dacă vi se pare că e un aparat prea scump și prea mare, nu aveți decât să optați pentru unul ceva mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AND245+, frigider cu volum net de 228 litri

Volumul brut nu e cel relevant, ci vă interesează doar cel net. Un aparat cu 2 uși, deci are 2 compartimente mari. Clasa energetică e A+ iar pe an frigiderul are un consum de 229 kWh. Frigiderul e de 228 litri, iar frigiderul propriu-zis e de 179 litri. El are la interior rafturi din sârmă, iluminare clasică și suporturi. Rafturile pot fi așezate cum doriți pentru a putea pune vase de dimensiuni generoase.

Congelatorul are o capacitate de 49 litri iar performanțele sunt corespunzătoare – 3.5 kg/24 ore. Designul acestui model e destul de plăcut: finisaj alb, uși reversibile cu mânere orizontale integrate, iluminare la interior și termostat reglabil. Accesoriile incluse sunt cele clasice: tava pentru gheață și suportul pentru ouă. Nivelul maxim de zgomot e redus și e oarecum normal pentru dimensiunile sale – 40 dB.

Plusuri: are un consum redus de energie, are un preț atractiv, fiabilitate ridicată și e ușor de folosit.
Minusuri: nu are rafturi din sticlă.

Arctic AND245+ ar fi arătat puțin mai bine cu rafturi din sticlă ori cu iluminare cu LED, dar până la urmă, funcționalitatea e mai importantă. Dacă vi se pare prea ieftin ori că nu e suficient de performant, optați pentru un frigider mai mare. În calcul, poate fi luată și o combină frigorifică care are congelator mare și e situat în partea inferioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu