≡ Meniu

Arctic AND266+, frigider de 253 litri la un preț redus

Frigiderul Arctic AND266+ e unul din segmentul inferior și de aceea are un preț atractiv. Nu impresionează prin capacitatea oferită la congelator însă frigiderele, în general, nu au congelatoare mari. Frigiderele premium pot costa dublu și acelea chiar că se pot compara cu combinele frigorifice. Din poza de jos se poate observa cam cum puteți împărți alimentele sau unde le puteți pune. Ideea e că frigiderul e spațios și e ideal pentru 2-3 persoane. Se adresează mai mult celor care preferă alimente proaspete.

Acest model mi se pare reușit pentru că oferă un volum mare pentru cât costă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AND266+, frigider de 253 litri la un preț redus

Frigiderul e cu 2 uși și are un volum total de 253 litri. Acest volum e împărțit astfel încât congelatorul are cel mai mic volum. Frigiderul are 148 litri și nu are compartimente ci doar rafturi. În partea inferioară are sertar pentru legume sau fructe și acolo vor sta la o temperatură destul de bună. Clasa energetică e A+ iar consumul e mult mai mic comparativ cu vechile modele.

Are un consum energetic de 246 kWh care e foarte scăzut și trebuie comparat cu volumul aparatului. Congelatorul acestui aparat e unul de 69 litri și capacitatea de congelare e de 4kg la 24 de ore. Design-ul acestui aparat e simplu și culoare e destul de clasică – alb. Modelele ceva mai elegante vin cu finisaj pe inox și mânere incorporate. Are mânere verticale simple adică nu sunt incorporate.

Prezintă sistem antibacterian care e foarte important pentru un aparat care e nou și dacă ținem cont de faptul că trebuie puse alimente în el. Accesoriile oferite sunt următoarele: suportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: are un preț destul de atractiv, design elegant, performanțe decente, consum redus și altele.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AND266+ nu e cel mai dotat frigider dar la un așa preț mie mi se pare destul de reușit. Nu are sertare din sticlă ci din sârmă iar acest aspect ține doar de design și nu cred că poate fi un minus. Aparatele frigorifice trebuie să aibă dotările minime necesare și un consum redus. Mai există și alte tipuri de aparate dar nu toate sunt la fel de ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu