≡ Meniu

Arctic AND275+, frigider de 259 litri cu clasa A+

Arctic AND275+ e un aparat frigorific de dimensiuni medii și care nu ocupă mult spațiu. Din poza de jos se vede că este destul de încăpător, doar congelatorul are un volum mai redus. Nu prezintă multe caracteristici speciale deoarece nici nu e un model scumpe: rafturi ajustabile și garnitură antibacteriană. Cu siguranță, un frigider mai scump poate oferi mai mult volum, tehnologii avansate și altele. Însă, le veți primi pe toate la un preț destul de piperat și poate că nici vă vor fi de folos.

Bugetul fiecăruia dintre noi e diferit și poate că unii nu sunt dispuși să dea prea mult pe un aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AND275+, frigider de 259 litri cu clasa A+

Consumul de energie e dat de clasa de eficiență energetică iar la acesta e A+. Pe an, acest aparat consumă cam 240 kWh și pe zi e un consum nesemnificativ. Aceasta nu e cea mai bună clasă de eficiență însă doar modelele mari au nevoie de sisteme de răcire precum No Frost și care au și congelatoare pe măsură. La acesta congelatorul are 49 e litri, deci nu e foarte mare iar capacitatea de congelare e de 3.5 kg la 24 de ore. Consider că e suficient de performant și interiorul nu e compartimentat ci are doar un raft.

Volumul total e de 259 litri care e cel net și nu ne interesează cel brut deoarece nu evidențiază capacitatea reală. Cam toate modelele în acest preț au cam aceleași caracteristici, însă dacă e vorba de un alt brand, atunci designul poate fi mult diferit (interiorul să fie altfel împărțit). Din poza de sus se poate observa că are rafturi din sârmă, iar cele din sticlă ar fi dat un plus de eleganță frigiderului. Ar fi mai fi de spus că iluminarea interioară e mai bună cu acele rafturi din sticlă.

Plusuri: consum redus de energie, arată bine, ocupă puțin spațiu, încăpător și fiabil.
Minusuri: nu are un congelator prea mare.

Arctic AND275+ poate fi comparat ușor cu un alt model de la acest brand, adică veți ști ușor care e mai mare (din nume reiese oarecum volumul aparatului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu