≡ Meniu

Arctic AND296+, frigider cu două uși de 162cm

Dacă ai o cămară mică pentru un aparat frigorific atunci ți-aș recomanda frigiderul Arctic AND296+ care are o înălțime de 162 centimetri, adică e foarte mic. Iar, capacitatea sa e una relativ mare de 209 litri la frigider și 69 litri la congelator.
Aparate precum acesta sunt bune pentru cei cu spații mici de depozitare ori care nu pun multe alimente la rece.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. Vizual se prezintă bine, atât la exterior cât și la interior. Congelatorul e poziționat sus, iar frigiderul propriu-zis e unul poziționat jos.

Arctic AND296+, frigider cu două uși de 162cm

Cauza principală pentru care unele alimente se strică e ținerea la căldură, iar un aparat ca acesta te va ajuta în acest sens. Plus că vine cu sistem antibacterian care ajută în acest sens.
Clasa energetică a produsului e A+, iar asta înseamnă că are un consum inferior de curent. De exemplu, consumă cu până la 24% mai puțin decât un model cu A.
Garnitura antibacteriană e sistemul de care ziceam mai sus și ajută la menținerea prospețimii și igienei din interior.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi că arată bine (din punct de vedere vizual), că are o capacitate mare, garanția e de 3 ani (depinde de unde cumpărați aparatul) și prezența autonomiei de 19 ore.
Contra ar fi că nu are No Frost, adică acel sistem de răcire fără producere de gheață.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci e foarte util în gospodăria dvs. deoarece vine cu o capacitate mare, rafturi ajustabile, capacitate de congelare mare și o eficiență energetică clasa A+. Legat de consumul energetic trebuie să vă spun că e unul ok de 255 kWh pe an.
Aparatul e unul pentru cei orientați înspre produse practice și eficiente.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, iar dacă vrei mai mult atunci ar trebui să te orientezi înspre Samsung RT32FARADSP care are No Frost și o capacitate de 332 litri.
În cazul în care nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că Arctic e un brand fost românesc care acum e deținut de turci care dețin Beko.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu