≡ Meniu

Arctic AND296S+, frgider cu rafturi din sticlă și finisaj arginitu

Arctic AND296S+ e un frigider ceva mai mare decât restul dar acesta nu reprezintă segmentul superior. Modelele premium arată și mai bine și au dotări speciale suficient de multe. La un așa preț, acest frigider mi se pare o alegere foarte bună. Interiorul arată mult mai bine cu rafturi din sticlă decât cele din sârmă. Doar la congelator există acel raft din sârmă care e justificat deoarece nu se va forma gheața pe el. Atunci când achiziționați un aparat frigorific faceți un raport volum/preț, însă acesta nu e valabil la variantele cu No Frost (o tehnologie de răcire ca acesta poate afecta prețul).

Nu e cazul unei tehnologii avansate de răcire dacă e vorba de un frigider cu congelator modest. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AND296S+, frgider cu rafturi din sticlă și finisaj arginitu

Consumul de energie e dat de clasa de eficiență energetică – A+, însă toate modelele noi o au. Pentru cei interesați, volumul total al acestui aparat e de 278 litri. Ideea e că puteți pune o mulțime de alimente în el, ca și în poza de sus, iar suporturile de pe ușă sunt ideale pentru a pune diverse sticle. Interiorul e ajustabil pentru a putea pune aproape orice în el. Caracteristicile speciale sunt aceleași la modelele ieftinei ar garnitura antibacteriană e obligatorie.

Acest frigider poate fi pus în locul vechiului model fără probleme deoarece are o lățime dar și adâncime de 60 cm. Înălțimea e de 162 cm și poate fi pus chiar sub mobilierul suspendat dacă nu aveți alt loc pentru acesta. După cum se vede și cum am mai spus, congelator e mic – 69 litri, de aceea capacitate de congelare nu putea fi foarte mare – 4 kg la 24 de ore. Cu cât e mai mare acel congelator, cu atât capacitatea de congelare trebuie să fie mai ridicată, însă nu depășește 9kg la 24 de ore.

Plusuri: volum generos, preț atractiv, fiabilitate, rafturi din sticlă și design elegant.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AND296S+ e o alegere excelentă în acest buget și nu cred că există ceva mai voluminos decât acesta. Chiar și brandul are importanță atunci când achiziționați un produs care-l veți folosi pe termen îndelungat. Optați doar pentru branduri cunoscute deoarece oferă cele mai bune soluții pentru acasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu