≡ Meniu

Arctic AND316+, frigider silențios și voluminos

Frigiderul Arctic AND316+ e alegerea corectă pentru cei care vor ceva bun într-un buget mai mic. E și la promoție de aceea merită să optați pentru el iar banii economisiți pot fi folosiți pentru altceva. Promoția respectivă nu va dura prea mult de aceea vă sugerez să vă grăbiți dacă nu aveți nevoie de altceva. O combină frigorifică e mult mai înaltă dar spațiul ocupat e mai redus.

Alternativele sunt destul de multe și pot să fie de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AND316+, frigider silențios și voluminos

Frigiderul de sus are un volum total de 306 litri și e împărțit în două mari compartimente. Congelatorul are 69 litri, adică destul de mult pentru un aparat așa de mic. Clasa energetică e A+ și așa e la mai toate aparatele frigorifice noi, însă la cele ceva mai scumpe e și mai bună.

Congelatorul acestui frigider e mic și nu e împărțit pe compartimente, ci are doar rafturi. La interior sunt suficient de multe rafturi pentru a pune diverse și suporturile de pe ușă sunt și ele de folos. Capacitatea de congelare e de 4 kg la 24 de ore și mie mi se pare destul de mare.

Designul acestui model e plăcut deoarece finisajul e alb, mânere verticale, linii drepte și interior bine iluminat. Alte modele pot avea mânere integrate dar depinde de fiecare cum îi place. Sistemul antibacterian e foarte important și ar trebuie să fie standard la toate modelele (la unele modele mai vechi nu e prezent). Accesoriile oferite sunt suportul pentru ouă și tava pentru gheață. Autonomia fără curent e mai mare la aparatele noi iar la acesta e de 17 ore.

Plusuri: arată bine, are un preț corect, fiabilitate ridicată și e silențios.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AND316+ e un aparat frigorific destul de bun și care poate înlocui orice model mai vechi. Congelatorul e ceva mai accesibil deoarece e așezat în partea de sus, pe când la combine e în partea de jos. Diferențele sunt evidente între cele două aparate dar și prețurile sunt diferite, însă mi se par destul de justificate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu