≡ Meniu

Arctic AND316S+, frigider 306 litri

Arctic AND316S+ e un aparat frigorific de tipul frigider care are clasa de eficiență energetică A+. Volumul său net e unul mare de 306 litri, iar datorită înălțimii de 175,4 centimetri o să puteți amplasa aparatul acolo unde doriți. De la început tind să vă anunț că frigiderul acesta se adresează celora interesați să economisească curent și să pună la păstrat o cantitate mare de alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar e compartimentat bine, ci are și o eficiență energetică ok. Asta deoarece are clasa A+, lucru sesizabil în principal la facturile de curent.

Arctic AND316S+, frigider 306 litri

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu capacitatea mare de 306 litri care e un volum net, cu consumul mic de curent (265 kWh pe an) și prezența sistemului anti bacterian… printre multe altele.
Evident că și acest aparat deține o autonomie mare de 17 ore care te va asigura că alimentele nu se vor altera atunci când se întrerupe curentul pe o perioadă mai lungă de timp.
Poate că treceți cu vederea faptul că aparatul are garnitură antibacteriană, dar acest lucru e destul de important întrucât cu așa ceva aparatul va menține mai mult timp alimentele într-o stare ok întrucât nu se vor forma bacterii.
Rafurile ajustabile vă vor ajuta atunci când vreți să băgați alimente mari, cum ar fi un pui ori lubeniță.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul mic, că arată bine, înălțimea redusă, compartimentarea bine gândită și eficiența.
Contra ar fi că nu are No Frost, dar asta nu-i o problemă așa de mare.

De final pot spune că recomand modelul acesta celora interesați de un aparat care să nu coste prea mult, să aibă o înălțime mică (dacă aveți o cameră mică) și să mențină la rece diferite mâncăruri.
Dacă nu știți mare lucru despre brand atunci trebuie să vă spun că e unul fost românesc care acum e deținut de aceeași care dețin Beko. Singura diferență dintre aceste două branduri ar fi că Arctic e comercializat în România, iar Beko în întreaga Europă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu