≡ Meniu

Arctic ANFB155+, frigider 138 litri

În cazul în care stai într-o garsonieră ori din diferite motive nu ai nevoie de congelator mare atunci cel mai bine ar fi să te orientezi înspre un frigider precum Arctic ANFB155+. Acesta are dimensiuni reduse (înălțimea e de 101,7 centimetri), lucru care îl va face ușor de pus acolo unde dorești.
Vine din generația nouă și e dotat cu sistem antibacterian așa încât alimentele să rămână proaspete mai mult timp.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand cu reputație care cândva era românesc. Acum e deținut de turcii care dețin Beko.

Arctic ANFB155+, frigider 138 litri

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea de 138 litri și că va putea fi poziționat unde dorești întrucât are o înălțime redusă.
Consumul de curent e unul mic deoarece are clasa A+ de eficiență energetică. Consumul e de 193 kWh pe an, iar acesta e așa de mic întrucât are dimensiuni reduse.
Dacă mă uit așa la caracteristici și preț atunci văd că e o alternativă foarte bună la Arctic AFB 155+ – un alt frigider clasa A+.

Avantajele achiziționării unui aparat frigo precum acest model de la Arctic ar fi costul de achiziție mic, că nu ocupă prea mult loc (pentru economie de spațiu poți să pui diferite lucruri pe el, deci poți să-l folosești pe post de dulap), are o fiabilitate ok (garanția sa standard fiind de 3 ani) și vine de la un brand bun (produsele acestuia îi sunt comercializate la nivel internațional) și nu e complicat de utilizat.
Din păcate nu are No Frost, acesta fiind singurul neajuns. Nu ne putem aștepta la o astfel de caracteristică la un frigider așa de mic și nici nu o să găsiți în acest moment un frigider cu o ușă care să aibă așa ceva. Poate că într-un viitor apropiat se vor comercializa și astfel de frigidere mici cu No Frost.

Deci, în cazul în care vrei un aparat care arată bine, nu e prea scump și poate păstra alimentele la rece atunci îți recomand acest model. Evident că sunt și alte aparate similare, dar acesta e unul nou apărut și vine cu câteva lucruri suplimentare cum ar fi sistemul antibacterian.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu