≡ Meniu

Arctic ANFB245+, aparat 221 litri

Arctic ANFB245+ e un frigider cu o ușă adresat celora interesați de un aparat frigo din clasa mid rage cu consum mic de curent și rafturi ajustabile.
E un aparat adresat persoanelor singure ori celora care au o familie mică deoarece volumul net e unul modic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar costă puțin, ci unul care se descurcă formidabil la orice ține de răcire. Din imaginea de mai jos se poate vedea mai bine cum arată acest model la interior.

Arctic ANFB245+, aparat 221 litri

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu un volum net de 221 litri împărțit în 20 litri ai congelatorului și 201 ai frigiderului.
Frigiderul propriu-zis e unul compartimentat bine având două rafturi de sârmă și 4 suporturi la ușă.
Congelatorul e unul cu o capacitate relativ bună de congelare deoarece e vorba despre două kilograme la 24 de ore.
În cazul în care se întrerupe curentul alimentele nu se vor strica deoarece aparatul vine cu o autonomie de funcționare fără curent de 18 ore.
Nici nu aș putea spune că e greu de montat întrucât are o greutate redusă de 43 kilograme și înălțime nu prea mare de 144 cm.
O caracteristică interesantă a aparatelor frigo Arctic e că vin cu garnitura antibacteriană care ajută la păstrarea alimentelor mai mult timp proaspete deoarece împiedică formarea bacteriilor.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand cunoscut și că are fiabilitate bună.
Contra ar fi că nu are No Frost, dar fiind un aparat mai mic nu e prea complicată întreținerea lui.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste mult și care să poată fi utilizat la păstrarea unei cantități decente de alimente atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Calitatea materialelor folosite la acest aparat e una bună și pot spune că acest model vine și de la un brand ok. Mai exact, Arctic e un brand fost românesc care face aparatură de calitate și în momentul de față e deținut de aceiași care dețin Beko.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu