≡ Meniu

Arctic ANFB276+, frigider cu o ușă

Arctic ANFB276+ e un frigider din clasa medie (mid range) care se adresează persoanelor interesate de un frigider cu dimensiuni mari și cu un consum de curent redus. Clasa de eficiență energetică e A+ și pot spune despre aceasta că e cu 24% mai eficientă decât clasa A.
Precum restul aparatelor frigo de la Arctic și acesta e unul cu garnitură antibacteriană. Aceasta are principalul rol de a preveni formarea bacteriilor, iar în acest fel alimentele sunt proaspete mai mult timp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care cu un volum net de 250 litri, capacitate de congelare de 3 kilograme și cu un frigider propriu-zis destul de încăpător.

Arctic ANFB276+, frigider cu o ușă

Pe partea de specificații acest model e unul cu o capacitate de 250 litri (e vorba despre un volum net), congelator de 29 litri și frigider de 221 litri.
Nu are No Frost sau Multiflow, dar având în vedere că are un cost foarte mic putem trece cu vederea aceste neajunsuri.

Modelul acesta nu e doar încăpător, ci la interior are și rafturi din sticlă rezistentă, iar dacă e nevoie de mai mult spațiu atunci trebuie știut că rafturile sunt ajustabile.
În cazul în care se întrerupe curentul trebuie știut că acest model are o autonomie de funcționare fără curent de 20 ore.
Aparatul e destul de încăpător și e foarte interesant că are o greutate redusă de 46 kilograme.
Compartimentarea e una bine realizată deoarece are compartiment de legume și fructe.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul redus, fiabilitatea, că arată bine și volumul mare.
Contra ar fi un singur lucru, adică lipsa No Frost.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și că e perfect pentru cei care au nevoie de un aparat frigo care să țină la păstrat alimente într-o cantitate normală.
Eu zic că alegând acest aparat faceți o alegere bună întrucât e un aparat încăpător cu 3 rafturi ajustabile.
Dacă ar fi să-i dau niște note atunci i-aș da 9 pentru volum, 7 pentru răcire și 6 pentru dotări. Pe partea de dotări nu are ceva special.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu