≡ Meniu

Arctic ANFB276S+, frigider cu sistem antibacterian

Arctic ANFB276S+ e un aparat frigorific adresat celora care au nevoie de o soluție pentru o familie nu prea mare. Are și un compartiment de congelator poziționat superior care are o capacitate de congelare de 3 kilograme la 24h. Partea de frigider propriu-zisă e una cu 3 rafturi și cu 5 suporturi la ușă. Compartimentul de frigider și congelator însumează un volum net de 250 litri care e unul modic, dar suficient.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar are o clasă de eficiență energetică bună, ci și diferite facilități care ajută la păstrarea alimentelor în condiții bune pentru o perioadă mai lungă de timp.

Arctic ANFB276S+, frigider cu sistem antibacterian

Frigiderul acesta cu o ușă e unul foarte bun pentru un apartament mai mic, iar asta e așa datorită caracteristicilor sale cum ar fi dimensiunile nu prea mari, greutatea redusă, spațiul de stocare suficient și consumul mic de curent.
Cele 3 rafturi din frigider sunt unele realizate dintr-o sticlă specială care au o rezistență ridicată. Pentru a vă demonstra rezistența trebuie să vă spun că se pot pune până la 20 kilograme pe orice raft.
Clasa A+ de eficiență e mult superioară clasei A deoarece aparatele cu A+ au o economie de curent cu 24% mai mare decât altora cu A.
Spațiul din interior e unul ajustabil, mai precis rafturile de la ușă și frigider sunt cele ajustabile.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand cunoscut, fiabilitatea crescută și materialele de calitate din care e făcut frigorificul.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost sau Multiflow. Evident că dacă avea aceste două lucruri atunci și prețul era mult mai mare.

Recomand frigiderul acesta din clasa mid range. E o alegere clasică, fiind un frigider cu o singură ușă și pe culoare argintie.
În cazul în care se întrerupe curentul alimentele nu se vor strica întrucât aparatul are o autonomie de funcționare fără curent de 20 ore. Sunt aparate care au mai mult, dar și aparate care au mai puțin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu