≡ Meniu

Arctic ANK245+, combină frigo cu înălțime 152,5 cm

Arctic ANK245+ e un aparat care îți va ține la rece diferite mâncăruri în condiții foarte bune. Are o capacitate de stocare de 229 litri (e vorba despre un volum net) și un consum mic de curent dovedit de clasa A+ de eficiență energetică (pe an consumă 244 kWh).
Chiar dacă nu are implementate tehnologii precum Multiflow ori No Frost, acest model e unul foarte ușor de utilizat și întreținut. Se adresează celora care vor un aparat care să nu fie prea înalt.

Deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi e destinat celora cu un buget foarte mic, dar care vor un produs de calitate. În cazul în care sunteți interesați de aspectul său trebuie să vă spun că arată extrem de bine (vizual nu impune, dar nici nu deranjează; are un aspect „rece”), iar la interior are o compartimentare foarte bine gândită. De exemplu, frigiderul are două rafturi și congelatorul are 3 compartimente.

Arctic ANK245+, combină frigo cu înălțime 152,5 cm

Caracteristici de care cineva ar fi interesat la modelul acesta ar fi capacitatea de 229 litri (congelatorul are 87 litri, iar frigiderul are 142) și consumul foarte mic de curent de 244 kWh pe an.
Ca și toate aparatele de la Arctic și acesta vine cu sistem antibacterian care te va ajuta să păstrezi mai mult timp alimentele într-o stare bună.

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand ok, fiabilitatea crescută și autonomia crescută (acest aspect e unul destul de important întrucât în România curentul se întrerupe atunci când te aștepți mai puțin… inclusiv vara la 37 de grade).
Contra ar fi că nu are No Frost, dar prezența acestei facilități ar fi crescut prețul cu câteva sute de lei (găsiți aici astfel de modele).

De final pot spune că acest model e unul care se adresează celora care vor un aparat tradițional, bun și ieftin. Știm cu toții că Arctic e un fost brand românesc, dar puțini știu că acum e deținut de cei care dețin și Beko (acest brand fiind unul comercializat la nivel internațional, pe când Arctic e vândut la nivel de România).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu