≡ Meniu

Arctic ANK275+, combină cu sistem antibacterian

Cei de la Arctic au lansat o gamă nouă de combine frigo, iar Arctic ANK275+ face parte din aceasta. E un aparat frigo clasa A+ cu o capacitate de 229 litri care nu are No Frost. Deci, e o combină clasică care e bine compartimentat, în frigider fiind patru rafturi din sârmă.
Se adresează celora cu un buget redus și care vor un aparat ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are și o fiabilitate excelentă.

Arctic ANK275+, combină cu sistem antibacterian

Pe partea de caracteristici tehnice acest model e unul care se laudă cu un volum net de 262 litri (împărțit între cei 175 litri ai frigiderului și 62 ai congelatorului), consumul mic de curent (caracteristic clasei A+ de eficiență energetică) și compartimentarea realizată bine.
Frigiderul are 4 rafturi din sârmă, tot atâtea rafturi pe ușă. Cel mai corect ar fi să spun că pe ușă are suporturi.
Congelatorul e unul cu 3 sertare și cu o capacitate de congelare de 3,5 kg la 24 ore.
Evident că are și o autonomie de funcționare bună, aceasta fiind de 18 ore. Lucrul acesta e util dacă stați într-un cartier unde se întrerupe des curentul.

Avantajul achiziționării unui astfel de aparat ar fi consumul mic de curent. Mai sunt capacitatea mare și că nu e greu de utilizat, dar în ziua de azi lumea se uită la un consum de curent cât mai mic. Probabil că un alt avantaj ar fi că nivelul de zgomot e unul scăzut, de 39 decibeli (sunt unele modele care au ceva mai mult).
Contra achiziționării ar fi că nu are No Frost și Multiflow. Decongelarea se produce automat, deci nu va trebui să interveniți prea mult în acest proces.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate decent și care să aibă diferite facilități cum ar fi rafturile ajustabile și garnitura antibacteriană atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate că nu vi se pare mare lucru să aibă acest tip de garnitură, dar astfel alimentele rămân mai mult timp proaspete. Nu se va produce mucegai, iar mediul va fi optim în compartimentul frigo.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • MAVREA

    aparatul este bun .,dar va rog sa -mi spuneti exact cum se situeaza geamul intre sertarele congelatorului ,caci nu le dau de capat
    multumesc

Lasă un comentariu