≡ Meniu

Arctic ANK305+, combină clasa A+

Arctic ANK305+ e o combină frigo apărută pe piață pe la începutul anului 2015. Se remarcă prin faptul că are clasa A+ de eficiență energetică, un aspect foarte simplu și un volum net total de 276 litri.
E un aparat frigorific pentru cei care au un buget minim și care vor să păstreze multe alimente în condiții optime.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și care are sistem antibacterian. Acest sistem va face ca alimentele să poată fi păstrate un timp mai îndelungat fără a se altera.

Arctic ANK305+, combină clasa A+

Pe partea de specificații are un volum net de 276 litri împărțit în 204 ai frigiderului și 87 ai congelatorului. În frigider avem 4 rafturi din sârmă (acest lucru înseamnă că aveți un aparat mai rezistent decât cele care sunt dotate cu rafturi din sticlă), iar la congelator avem 3 sertare. Congelatorul e unul decent deoarece are o capacitate de congelare de 3,5 kilograme la 24 ore.
Din păcate nu are caracteristica No Frost, dar întreținerea sa nu va fi prea complicată.

Lucrurile pozitive sunt costul de achiziție mic, faptul că vine de la un brand autohton, garanția de 3 ani, aspectul foarte simplu și autonomia de 18 ore (autonomia e bună întrucât în țara noastră curentul se poate opri fără vreun avertisment, iar repararea lui poate dura câteva ore, timp în care alimentele se strică dacă nu ai un aparat cu autonomie mare).
Din păcate nu vine cu facilități premium cum ar fi No Frost ori Multiflow.

De final pot recomanda acest electrocasnic de tip combină frigorifică celora care vor un aparat tradițional care să poată păstra o cantitate mare de alimente.
Dacă nu știți mare lucru despre brandul producător atunci trebuie știu că e comercializat în 3 țări și că acum aparțin turcilor care dețin Beko.
Un alt motiv pentru care eu recomand acest electrocasnic de îndelungă folosință e faptul că vine cu clasa de eficiență energetică A+. E bine să vă orientați înspre astfel de aparate deoarece o să faceți economii mari de curent, lucru care se traduce prin facturi mult mai mici la electricitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu