≡ Meniu

Arctic ANK305NFS+, combină Eco Frost Free

Arctic ANK305NFS+ este o combină frigo a anului 2015 care se laudă cu o capacitate de stocare mare de 260 litri, cu un consum mic de curent (are clasa A+) și cu o înălțime nu prea mare de 181,4 centimetri (înălțimea e importantă în cazu în care camera unde vreți să o depozitați e una mică).
E un aparat numai bun pentru cei interesați de un aparat ieftin și ușor de folosit.

Nici nu pot spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern de la un brand de top care cândva era românesc, iar acum a ajuns să fie comercializat la nivel european. Dacă ți se pare că are o capacitate mică atunci îți recomand modelul Arctic ANK366NFS+ cu o capacitate de 321 litri.

Arctic ANK305NFS+, combină Eco Frost Free

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi capacitatea de 260 litri (acesta e un volum net), clasa de eficiență energetică A+, că are No Frost și capacitatea de congelare mare (4 Kg la 24 de ore)… printre multe altele.
Caracteristica No Frost e întâlnită la congelator, dar și la frigider, iar principalul avantaj e că nu se produce gheață.
La un aparat frigo așa de ieftin nu ne-am fi așteptat să aibă sistem Multiflow, dar uite că are și se numește Eco Breeze. Această caracteristică are rolul de a distribui uniform temperatura și umiditatea.
Rafturile aparatului sunt din sticlă, dar nu sunt motive de îngrijorare întrucât această sticlă e una foarte rezistentă.
Precum orice alt model similar are o autonomie de funcționare fără curent de 16 ore, iar asta e un lucru bun atunci când curentul se întrerupe.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, dotările premium (Eco Breeze și Eco Frost Free), fiabilitatea crescută, că arată bine, înălțimea nu prea mare și capacitatea de congelare bună.
Contra achiziției nu am nimic pe moment.

Deci, dacă te interesează o combină care să arate bine și să țină la păstrat diferite alimente în condiții bune atunci îți recomand modelul de față.
Poate că nu pare mare lucru, dar acest model are garnitură antibacteriană care va ajuta ca alimentele să stea mai mult timp proaspete. Această garnitură conține aditivi speciali care previn formarea bacteriilor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu