≡ Meniu

Arctic ANK316+, combină ieftină de 273 litri

Arctic ANK316+ e o combină frigorifică destul de simplă și poate fi observat din preț dar și după cum arată (la interior/exterior). Chiar și pe ușa frigiderului pot fi puse diverse, în special sticle. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un producător destul de experimentat în acest domeniu. Există și frigidere care oferă mai mult spațiu intern, dar congelatoarele sunt mai compacte. Poate că ocupă mai mult spațiu decât o combină însă e mai scund.

Alternativele sunt foarte multe dacă ținem cont și de alte branduri, iar recomandări pot fi multe dacă aveți un buget mai mare. Pentru un buget similar, nu prea sunt multe combine sau frigidere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK316+, combină ieftină de 273 litri

Combina frigorifică are un volum net total de 273 litri iar acesta e împărțit astfel: 183 litri la frigider și restul de 90 litri e la congelator. Clasa de eficiență energetică A+ evidențiază faptul că are un consum redus, iar pe an e undeva la 259 kWh. Frigiderul are 3 rafturi, compartiment pentru legume/fructe, 3 suporturi pe ușă și iluminare clasică. Performanțele congelatorului sunt acceptabile – 5kg la 24 de ore, iar la alte combine sunt chiar mai mici (de 3-4 kilograme la 24 de ore).

Designul e reușit chiar dacă e foarte simplu. Mie-mi plac ușile cu mânere integrate și la acesta sunt orizontale. Sunt foarte puține combine cu mânere orizontale și incorporate. La capitolele funcții și siguranță are sistem antibacterian care defapt e o garnitură care previne formarea bacteriilor. Accesoriile sale sunt următoarele: suportul pentru ouă și tavă pentru gheață. Autonomia fără curent e mare și cam așa e la mai toate combinele noi.

Plusuri: congelator destul de performant, volum net generos pentru cât costă, consum redus de energie, arată decent la interior.
Minusuri: interiorul nu e iluminat cu LED.

Arctic ANK316+ ar fi arătat mai bine la interior dacă ar fi avut iluminare LED iar alimentele și legumele ar fi arătat ceva mai bine dacă ar fi fost iluminate mai bine. Dacă nu vă place acest model, atunci alegeți unul mai scump care poate oferi mai mare ori mai bine dotat (cu tehnologii).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu