≡ Meniu

Arctic ANK326+, combină cu zonă Fast Freeze XL

Combina frigorifică Arctic ANK326+ e una cu volum net de 295 litri iar volumul menționat în nume e cel brut. Unii producători preferă să ofere câteva informații despre aparat chiar din nume și mi se pare normal. Astfel, e mai ușor să comparați două produse mai rapid și veți găsi imediat ce vă doriți. Dacă nu vă place că e prea înaltă – 185 cm, optați pentru un frigider care e și mai lat. Deci în același buget puteți lua un aparat frigorific similar ori chiar mai bun.

Alegerea corectă e acel aparat care oferă exact ce aveți nevoie. Nu oferă multe dotări dar are un volum are și un consum mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK326+, combină cu zonă Fast Freeze XL

Aparatul acesta are un volum total de 295 litri și mă refer strict la cel net. Acesta evidențiază volumul real a acestui aparat. Clasa energetică A+ e ideală pentru un aparat sau mai bine zis, e conformă cu consumul de energie – 267 kWh. Acest volum e cel anual și pe zi e nesemnificativ. Aceste aparate consumă puțin și consumul mai mare e la congelator. La modelele mai voluminoase e nevoie de un sistem de răcire mai bun ca No Frost.

La 24 de ore, congelatorul poate face față unei cantități de alimente mari – 5kg. Recomandarea mea e să nu introduceți prea mult în congelator. Ca și caracteristici speciale are: Fast Freeze XL Zone, garnitură antibacteriană, suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Aceste accesorii nu sunt prezente la orice combină în special suportul pentru sticle. Sticlele pot fi puse și pe ușa frigiderului dacă nu sunt multe și voluminoase. Adică se adresează mai mult celor care vor să pună băuturi carbogazoase.

Plusuri: sistemul antibacterian, clasa A+, multe rafturi din sticlă ajustabile și altele.
Minusuri: nu are multe tehnologii.

Arctic ANK326+ e o recomandare dacă vreți ceva nou și interesant, iar dacă nu aveți un brand favorit, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Acest brand oferă multe astfel de aparate și toate au prețuri corecte sau chiar atractive. Concurența nu prea există în acest buget deoarece modelele foarte ieftine sunt mai mici decât varianta de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu