≡ Meniu

Arctic ANK326B+, combină frigorifică cu înălțime de 185 cm

Arctic ANK326B+ e o combină fără No Frost și nici nu putea avea la un așa volum și preț. Cu alte cuvinte, o combină cu multe dotări are și un preț pe măsură. Poate că nu sunt mulți care-și permit acest model, dar sunt altele de la acest brand care intră în acest buget. Chiar dacă nu e cea mai mare, se poate observa din poza de jos că încap mult. Pentru cei care consumă des alimente proaspete, un frigider pare a fi mai bun și dacă are No Frost, consumul de energie e mai mic și în congelator nu se mai formează atâta gheață.

Alternativele sunt următoarele: frigiderele cu volum similar, combinele mai mari și care oferă performanțe pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK326B+, combină frigorifică cu înălțime de 185 cm

Un aparat frigorific cu capacitate totală de 295 litri iar din aceasta, frigiderul are 205 litri. Pe an, acest aparat consumă cam 267 kWh și e un consum corespunzător. Cu alte cuvinte, cu cât e mai mare cu atât consumă mai mult. Frigiderul are destule rafturi din sticlă, suporturi și chiar un compartiment pentru legume/fructe (alte aparate oferă compartiment chiar și pentru carne).

Congelatorul are o capacitate de depozitare bună. Pe partea de design are: finisaj pe alb, mânere verticale, uși cu deschidere spre dreapta și iluminare interioară. Dimensiunile sale nu diferă cu mult față de cele ale altor aparate frigorifice similare – combine.

Funcțiile oferite de acesta sunt următoarele: super-congelare, sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă. Alături de acesta veți primi următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Autonomia fără curent e bună dar e irelevantă atunci când achiziționați un aparat frigorific.

Plusuri: are funcția de super-congelare, congelator performant, consum redus, accesorii multe și design plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic ANK326B+ e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva ieftin și bun. Dacă aveți un alt brand favorit, e bine, să fie unul cunoscut deoarece în spatele numelui pot fi mulți nai de experiență. Acesta e destul de cunoscut în România și oferă și alte tipuri de soluții pentru acasă (n general, electrocasnice).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu