≡ Meniu

Arctic ANK326BS+, combină frigorifică cu Fast Freeze

Combină frigorifică Arctic ANK326BS+ e una destul ieftină și se datorează volumului și pentru că nu are No Frost. Și așa mi se pare spațioasă și caracteristicile speciale sunt puține. Are tehnologii diverse: Eco Buzz, zonă Fast Freeze XXL, Safety Glass, garnitură antibacteriană și clasa A+. Designul e pe argintiu și se pare că această culoare e la modă. Nu prea se mai fabrică modele pe alb iar acelea sunt și cele mai ieftine modele. Din poza de jos se poate observa cam ce se poate pune în acea combină și nu mi se pare chiar mică.

Dacă prețul e prea mare pentru voi, atunci ar fi cazul să ă luați un frigider mic deoarece combine mici sunt puține și nu sunt mai ieftine de 1000 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK326BS+, combină frigorifică cu Fast Freeze

Aceasta e una mare deoarece are un volum care se apropie de 300 litri. Bineînțeles, are un congelator mai mare decât cel al unui frigider. Clasa de energetică e A+ care e și foarte bună. De aceea, consumul anual de energie e foarte mic și trebuie raportat la volum (un aparat mare nu poate consuma foarte puțin).

Frigiderul are multe rafturi, suporturi, compartimente și sistem de dezghețare bun. La congelatorul, volum e mai mic și e împărțit în compartimente. Are 3 compartimente egale ca și dimensiuni și poate congela cam 5 kg în 24 de ore. Nu e foarte performant dar mi se pare destul de bun. Pe partea de funcții și siguranță are următoarele: avertizare ușă deschisă, sistem antibacterian, zonă Fast Freeze XL și altele.

Plusuri: are un spațiu generos la interior, consum redus de energie, congelator performant și altele.
Minusuri: nu are rafturi din sticlă.

Arctic ANK326BS+ e un aparat destul de bun și care mi se pare destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere. Poate că frigiderele nu ocupă așa de puțin spațiu, dar ele sunt ceva mai scunde. Dacă vă interesează spațiul de congelare, atunci optați pentru o ladă frigorifică sau un congelator (lada ocupă mult spațiu și oferă un volum mai mare pentru același preț).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu