≡ Meniu

Arctic ANK326NF+, aparat No Frost 287 litri

Arctic ANK326NF+ e un aparat frigorific cu o capacitate de 287 litri (e vorba de un volum net) împărțită în 90 litri ai congelatorului și 197 ai frigiderului. Clasa de eficiență energetică e A+, iar tehnologii utile integrate ar fi No Frost și Multiflow.
Vă puteți da seama că acest aparat e unul premium care e în top vânzări.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar face parte din clasa premium range, ci care are o fiabilitate foarte bună. E un aparat de îndelungă folosință, iar din această cauză vă recomand să-i și extindeți garanția cu 2 ani în plus prin intermediul serviciului garanția plus, chiar dacă garanția sa standard e de 3 ani.

Arctic ANK326NF+, aparat No Frost 287 litri

Combina aceasta cu un design modern și cu tehnologie integrată de ultimă oră poate fi văzută din imaginea de mai sus ori din clipul pe care l-am postat la final. Pe ușa frigiderului e poziționat un ecran LCD pe care pot fi văzute diferite informații, iar iluminarea interioară e realizată cu LED așa încât lumina să fie puternică și consumul de curent minimal.
Precum la alte frigorifice Arctic și acesta e unul care are rafturi din sticlă foarte rezistente întrucât pot să suporte până la 20 de kilograme.
Dacă la un moment dat vreți să țineți la rece alimente care sunt mai mari atunci puteți să ajustați rafturile întrucât acest lucru e posibil.
Aparatul vine chiar și cu ventilator așa încât aerul rece să fie dispersat uniform în tot aparatul.

Pentru achiziția acestui model ar fi tehnologiile integrate (No Frost, MultiFlow, garnitura antibacteriană, funcția vacanță și altele), că nu e greu de folosit, autonomia de funcționare fără curent de 17 ore și altele.

Acest aparat se adresează celora care pun ușurința în utilizare și confortul pe primul plan. E foarte interesant cum aparatele premium au devenit foarte ieftin și mai nou oricine își permite o combină premium cu dotări care acum 1-2 ani le-am fi întâlnit doar pe aparate care costau peste 2000 de lei.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu