≡ Meniu

Arctic ANK326NFS+, combină cu afișaj electronic și No Frost

Arctic ANK326NFS+ e o combină frigorifică de ultimă generație de la acest brand. Cu siguranță, nu e cel mai performant model de pe piață. Eu consider că e reușită din cele mai multe puncte de vedere. Cei care nu au mai avut un așa aparat, nici nu vor regreta alegerea făcută. Nu e un model foarte înalt – 185 cm, deci poate fi pus cam oriunde.

Dacă vi se pare prea scumpă, optați pentru una cu sistem de răcire clasic iar volum poate fi ceva mai redus dar nu are sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK326NFS+, combină cu afișaj electronic și No Frost

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la congelator cât și la frigider. Volumul total e de 287 litri care e împărțit astfel: 197 litri la frigider și restul de 90 litri e la congelator. Pe an un astfel de aparat consumă cam 318 kWh și trebuie raportat la volum. Frigiderul său are 3 rafturi, suporturi pe ușă și compartiment pentru legume și fructe.

Congelatorul are un volum intern de 90 litri iar capacitatea sa e de 5 kg la 24 de ore. Designul acestui aparat prezintă următoarele: finisaj argintiu, uși reversibile care se deschid spre dreapta, interior iluminat cu LED etc. Pe partea de siguranță are sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru ușă deschisă și reglare electronică a temperaturii. Reglarea se poate face pe ușa frigiderului și pictogramele sunt destul de utile.

Funcțiile și opțiunile sale sunt următoarele: Eco Frost Free, Eco Dual Balance, Eco Breeze, Eco Fresh, Eco Led, vacanță, super răcire, super congelare și Multi Frost Zone. Toate au un consum redus de energie și sunt eficiente de aceea are și denumire de Eco. Accesoriile sale sunt următoarele: tava pentru gheață și suportul pentru ouă. Autonomia fără curent e undeva la 17 ore și cam așa e și al restul modelelor.

Plusuri: are sistem de răcire No Frost, control electronic pe ușa frigiderului, congelator performant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Prețul poate fi singurul motiv pentru care nu ați opta pentru acest model Arctic ANK326NFS+, dar mi se pare corect pentru ce oferă. Modelele anterioare nu arătau așa de bine și nici nu aveau atâtea tehnologii, de aceea nu găsesc prea multe motive pentru a alege un model anterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu