≡ Meniu

Arctic ANK356-4+, combină frigorifică de 331 litri

Combina frigorifică Arctic ANK356-4+ e una destul de bună deoarece are un volum net generos, eficiență energetică A+ și preț atractiv. Din poza de jos poate fi observat cam cum arată la interior. Lățimea și adâncimea combinelor sunt aceleași – 60 cm, astfel că puteți înlocui vechiul model cu unul ceva mai bun. Poate pe viitor un congelator clasic ar fi util însă doar dacă cumpărați mult și nu aveți unde să puneți alimentele. Un congelator bun congelează rapid și alimentele nu-și pierd din calități.

Alternative sunt variantele mai scumpe din serii noi sau chiar și cele de la alte branduri, dacă vreți să arate diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK356-4+, combină frigorifică de 331 litri

Combina are volum net total de 331 litri, iar acesta e împărțit astfel: 205 litri la frigider și 126 litri la congelator. Deci are un congelator mult mai mare decât media (media e undeva la 90 litri). Clasa de eficiență energetică e A+ și e corespunzătoare pentru un aparat cu consum anual de 297 kWh.

Frigiderul are 3 rafturi din sticlă securizată, garnitura antibacteriană, compartiment special și suporturi pe ușă. Nu are un design foarte elegant dar e plăcut și așa, iar dacă vreți ceva mai special, e nevoie de ceva mai mulți bani. Tehnologii mai avansate veți găsi pe combinele scumpe. Nu prea veți găsi combine cu congelatoare așa de mari iar la acesta volumul e împărțit în 4 compartimente.

Funcțiile sunt importante dar la acesta nu sunt multe – super-congelare, iar pe partea de siguranță are sistem antibacterian. Accesoriile sale sunt următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Nivelul de zgomot e redus dar putea fi și mai mic pentru cei care au pretenții.

Plusuri: accesoriile incluse sunt decente, are congelator performant și autonomie mare fără curent.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic ANK356-4+ e un aparat electrocasnic mare și care nu ocupă chiar așa de mult spațiu. Un frigider cu același volum ocupă mai mult spațiu deoarece e mai lat și congelatorul nu e chiar așa de bun. Alegerea e a voastră dar combinele mi se par mai bune deoarece e bine să aveți un congelator mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu