≡ Meniu

Arctic ANK3562-4+, combină frigorifică cu suport pentru sticle

Arctic ANK3562-4+ nu e un aparat frigorific foarte scump deoarece nu face parte din segmentul superior. E un model clasic cu volum generos și multe caracteristici speciale: garnitură antibacteriană, Safety glass, Fast Freeze XL Zone, eco buzz, A+, rafturi ajustabile. Acestea pot fi prezente și pe combine sau frigidere cunoscute. Prefer acest brand deoarece e unul foarte cunoscut și oferă doar soluții fiabile, iar în acest preț chiar e o combină foarte mare.

Ceva mai scumpă poate fi o combină cu No Frost ori cu volum superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK3562-4+, combină frigorifică cu suport pentru sticle

Puteți compara o combină cu alta deoarece numele său vă poate oferi o idee despre volumul aparatului (din numele său). Mai precis, acest model are un volum net total de 331 litri din care frigiderul are 205 litri. Deci are un congelator spațios care e împărțit pe compartimente. La alte aparate (frigidere), congelatorul e în partea superiaoră și are doar rafturi.

Consum redus e evidențiat și de acea clasă energetică A+, iar pe an acest aparat consumă cam 328 kWh. Frigiderul are multe rafturi, suporturi și compartimentul special pentru fructe/legume. Accesoriile incluse sunt: suportul pentru sticle, suportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Dacă nu sunteți interesați de volum ci doar de tehnologii de reducere a consumului, atunci o combină cu No Frost e recomandarea mea. Acesta menține alimentele proaspete o perioadă mai lungă de timp deoarece are un control mai bun al umidității. Bineînțeles, acestea nu sunt toate categoriile aparatele frigorifice de pe piață, mai sunt și combinele cu control electronic pe ușa, side by side-urile și chiar frigiderele.

Plusuri: arată destul de bine, volum generos, consum redus de energie, fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic ANK3562-4+ nu e o alegere prea accesibilă și nici nu putea fi la o așa capacitate. Dacă acel congelator vi se pare prea mic, puteți lua ulterior o ladă frigorifică sau un congelator (depinde de preferințe sau spațiul de depozitare). O ladă frigorifică oferă mai mult volum pentru același preț, doar că ocupă mult spațiu. Acest „upgrade” mi se pare bun deoarece iarna veți face multe cumpărături iar combina poate fi destul de mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu