≡ Meniu

Arctic ANK366B+, combină mare și elegantă

Arctic ANK366B+ e una dintre multele combine ieftine și care merită încercate deoarece oferă un volum generos pentru acel buget. Chiar și dotări speciale sunt importnate și mă refer la zona Fast Freeze XL , garnitura antibacteriană, clasa A+, rafturi din sticlă securizată și senzorul Eco Buzz. Dintre toate acestea cred că ultima dotare e ceva mai rar întâlnită la frigorifice, iar ea vă avertizează cu un semnal atunci când nu închideți ușa. Mi se pare suficient de bună dotarea deoarece se întâmplă destul de des și nici nu se observă (zgomotul de închidere e aproape insesizabil la noile aparate).

Nu aș putea recomanda ceva mai bun în același buget ci doar ceva mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi

Cam toți producătorii oferă un nume aparatului în funcție de specificațiile sale. Bineînțeles se ține cont de cele mai importante – volum și eficiență energetică. Toate aparatele noi au eficiență superioară însă cam toate au A+ la consumul de energie. Ceva mai bune sunt cele scumpe deoarece pot oferi sistem de răcire mai bune.

Arctic ANK366B+, combină mare și elegantă

Chiar și dimensiunile aparatului au o oarecare importanță deoarece mulți dintre voi nu aveți mult spațiu pentru a-l pune. Unii doresc un model îngust alții vor unul scund deoarece trebuie pus în același loc unde a fost vechiul model ori chiar sub un mobilier suspendat. Cu ate cuvinte, va trebui să optați între o combină care e îngustă dar înaltă sau un frigider care e mai lat și scund. Ideea că nu poate fi chiar așa de compact dacă vă doriți un aparat cu spațiu interior generos. Dintre toate combinele, cea mai mică ar fi una de 178 cm, dar pot exista excepții.

Plusuri: fiabilitate ridicată, dotări foarte utile, rafturi ajustabile, spațiu generos la interior, eficiență energetică.
Minusuri: nu sunt.

Arctic ANK366B+ poate fi modelul dorit dacă nu aveți un buget diferit și nu vreți un frigider. Frigiderele se adresează celor care nu vor să folosească prea des congelatorul, adică nu are compartimente și nici o capacitate de congelare mare. Poate că nu vă place cum arată, de aceea există și variante pe inox.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu