≡ Meniu

Arctic ANK366BS+, combină clasa A+

Arctic ANK366BS+ e o combină frigorifică lansată de curând care se evidențiază prin faptul că are clasa A+ de eficiență energetică, capacitate de 334 litri și o înălțime de 201 centimetri. Nu vine cu No Frost și de aceea putem spune că e un aparat simplu pentru cei interesați de o soluție care să țină la rece diferite alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și acest cost mic e datorat în principal faptului că nu are No Frost. Dacă aveți oarecare reticențe în a cumpăra acest model deoarece nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că Arctic e deținut de aceeași care dețin brandul Beko. Iar, dacă vrei neaparat ceva cu No Frost atunci ar trebuie să te orientezi înspre Arctic ANK366NFS+ care e cu vreo 200 lei mai scump.

Arctic ANK366BS+, combină clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază prin faptul că are un volum net de 334 litri care e împărțit în 90l ai congelatorului și 244l ai frigiderului. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă, iar la ușă are 5 suporturi pentru pahare ori alte chestii mici. Congelatorul e unul cu 3 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 3 kilograme la 24 ore.
În cazul în care curentul se va întrerupe, alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de funcționare fără curent de 18 ore.
Precum alte modele de la Arctic și acesta are sistem antibacterian, iar asta înseamnă că o să ai numai de câștigat deoarece almentele vor fi ținute la rece mai mult timp.

Pro achiziționarea unui astfel de aparat ar fi prețul mic, că are o capacitate mare, că nu consumă mult curent și că vine de la un brand ok. În caz în care dorești să ai mai multă garanție atunci poți opta pentru extinderea ei cu unul sau doi ani în plus.
Din păcate nu are No Frost și nici nu are Multiflow. Acestea fiind singurele avantaje ale modelului ANK366BS+, însă datorită costului mic putem trece peste ele.

Concluzia mea legată de acest aparat frigorific e că-și merită banii întrucât vine cu multe lucruri utile. În cazul în care vreți să țineți combina într-o cămară atunci trebuie să vă spun că înălțimea cam mare s-ar putea să vă încurce.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu