≡ Meniu

Arctic ANK366NF+, combină No Frost de 321 litri

Combina frigorifică Arctic ANK366NF+ e una din segmentul de vârf: clasa A+, Eco Frost Free, Eco Dual Balance, Eco Breeze, Eco Fresh, Safety Glass, rafturi ajustabile, ecran digital, Multi Frost Zone, Eco LED, funcție antibacteriană etc. Sunt multe caracteristici speciale și acele pot fi numite plusuri. Nu pot spune că ocupă mult spațiu dar e mai înaltă decât un frigider cu același volum. Acest brand oferă soluții la prețuri rezonabile și tehnologiile sunt potrivite.

Poate că nu e un model ieftin dar la ce se oferă, chiar nu sunt multe modele care pot concura cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANK366NF+, combină No Frost de 321 litri

Această combină frigorifică are un volum net de 321 litri iar clasa de eficiență energetică e A+. Sistemul de răcire e avansat și se numește No Frost. Poate că la alte branduri poartă un nume diferit dar scopul e același – reduce consumul de energie (control suplimentar al umidității). Pe an acest aparat frigorific consumă undeva la 331 kWh și pe zi e destul de mic. Bineînțeles, acest consum trebuie raportat la capacitatea acestui aparat deoarece un model mic nu poate consuma foarte mult.

Frigiderul are destule rafturi, suporturi, compartiment pentru legume/fructe și LED. El are 231 litri, iar restul de 90 litri aparține congelatorului. Volumul e împărțit în compartimente și capacitatea de congelare e generoasă – 6 kg la 24 de ore.

Designul e elegant deoarece are: finisaj, uși reversibile dar cu deschidere standard spre dreapta, mânere verticale și iluminare interioară. Există chiar și mânere integrate pentru cei care vor un design și mai simplu. Funcțiile sale sunt utile: Eco, holiday, super congelare, super răcire, iluminare LED etc. Nu le voie enumera toate acele dotări speciale cât timp am făcut-o mai sus. Accesoriile incluse sunt următoarele: suport pentru ouă și tava pentru gheață. Are o autonomie bună fără curent – 17 ore, și cam așa e și în cazul altor modele.

Plusuri: multe caracteristici speciale, No Frost, volum generos, design elegant și control electronic.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic ANK366NF+ e o alegere excelentă pentru cei care vor ceva special și din numele său reiese volumul brut dar pe voi vă interesează doar cel net.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu