≡ Meniu

Arctic ANK366NFS+, model clasa A+, H 201 cm

Anul 2015 vine cu o mulțime de aparate frigorifice de la Arctic, iar un model pe care eu îl recomand e acest Arctic ANK366NFS+. E o combină frigo care are un volum optim și No Frost.
Un astfel de electrocasnic se adresează celora cu un buget mic înspre mediu care vor ceva cu un consum mic și cu un volum mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu un consum mic de resurse.
Aspectiv arată bine, iar în partea superioară are un ecran LCD pentru a seta temperatura. Acest lucru trebuia specificat deoarece poate că de la distanță pare a fi un dispecer de apă ori ceva de genul.

Arctic ANK366NFS+, model clasa A+, H 201 cm

Pe partea de specificații acest model e unul cu un volum de 321 litri care e împărțit în 90 litri ai congelatorului și 231 litri ai frigiderului. Compartimentarea e una bine realizată deoarece frigiderul are 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul e unul cu 4 compartimente. Congelatorul e unul care are o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore care e numai bună pentru a pune la păstrat carne ori legume.
Consumul de curent mic nu e datorat numai clasei A+ de eficiență energetică, ci și a faptului că are funcția vacanță care optimizează temperatura atunci când aparatul nu e deschis timp îndelungat.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, fiabilitatea ok (vine cu garanție standard de 3 ani, iar dacă vă grăbiți atunci poate prindeți oferta cu 5 ani garanție).
Contra achiziției nu am ceva. Inițial aș fi fost tentat să spun că ar fi lipsa Multiflow, adică a sistemului de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Dar, acest aparat are acest lucru, la Arctic fiind numit Eco Breeze.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci care vine cu multiple dotări utile printre care se numără No Frost și sistemul antibacterian. Prezența acestui sistem garantează faptul că alimentele vor rămâne proaspete mai mult timp și că în aparat nu se vor produce diferite mirosuri neplăcute.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu