≡ Meniu

Arctic ANK366NFX+, combină premium cu No Frost

Arctic ANK366NFX+ e o combină frigorifică de calitate superioară adresată celora în căutarea celui mai bun aparat frigorific. Vine cu clasa A+ de eficiență energetică, capacitatea impresionantă de 321 litri și multe funcții utile.
Caracteristica No Frost e valabilă pe partea de frigider cât și congelator, iar asta te va ajuta în principal la a beneficia o răcire fără producere de gheață.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu No Frost, co capacitate netă de 321 litri și o înălțime de 201 centimetri.

Arctic ANK366NFX+, combină premium cu No Frost

Aparatul are clasa energetică A+, lucru care înseamnă că face o economie de curent de până la 24% comparabil cu A.
Vine cu Eco Frost Free care e o caracteristică utilă întrucât împiedică formarea gheții și ajută la menținerea unui nivel optim de umiditate.
Poate că la prima vedere aș fi fost tentat să spun că nu are Multiflow, dar nu e așa întrucât vine cu Eco Breeze care e numele folosit de Arctic pentru această caracteristică. Astfel, temperatura și umiditatea sunt distribuite uniform, iar alimentele rămân mai mult timp proaspete.
Compartimentarea e una inteligent realizată, iar rafturile sunt făcute din sticlă cu rezistență ridicată. Astfel, frigiderul are 3 rafturi, iar congelatorul e unul cu 4 compartimente.
Probabil că aveți persoane din familie care lasă deschisă ușa la frigider, iar în acest caz există Eco Buzz care te avertizează că ușa nu a fost închisă.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi faptul că se descurcă bi ne pe partea de păstrare a alimentelor la rece, că nu consumă prea mult curent, existența mai multor facilități care ajută la păstrarea alimentelor (Multiflow, No Frost etc) și că are o autonomie de funcționare fără curent destul de mare.
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică și mai bună.

Deci, dacă te interesează un aparat frigorific care să aibă multe facilități integrate și care să nu coste prea mult atunci acest model e recomandarea mea.
Dacă nu cunoașteți mare lucru legat de brandul Arctic atunci trebuie să vă spun că e unul fost românesc care face aparatură electrocasnică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu