≡ Meniu

Arctic ARBG64120SX, plită incorporabilă accesibilă cu panou lateral

Plita incorporabilă Arctic ARBG64120SX e una dintre cele mai bune modele în acest preț deoarece e nouă și are o construcție fiabilă. Poate că nu e la fel de elegantă ca una neagră (cu sticlă), dar mi se pare că arată destul de bine. Cu siguranță, o plită cu finisaj de sticlă costă mai mult și nu sunt mulți care au un buget flexibil. Dar mai sunt și utilizatori care nu sunt dispuși să dea prea mult pe o plită deoarece inițial și-au dorit un aragaz. Eu prefer incorporabilele deoarece arată mai bine, ocupă puțin spațiu, oferă mai multe funcții, pot fi folosite mai ușor și rezultate sunt peste așteptări (la cuptoare).

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul și alte branduri, însă multe plite sunt mai scumpe decât aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ARBG64120SX, plită incorporabilă accesibilă cu panou lateral

Are patru arzătoare din care două sunt normale, unul e mic și unul e mare. Există plite cu 2 sau 5 arzătoare, după necesitățile utilizatorilor și dimensiunile pot fi diferită (lățimea e mai mică/mare). Bineînțeles, o plită cu un număr diferit de arzătoare are un preț diferit dar e foarte important și cât din ea veți folosi. Dacă nu veți folosi toate arzătoarele se poate alege o plită mică dar e bine totuși una mai mare deoarece mulți dintre voi nu aveți unde să puneți diverse vase prin bucătărie.

Designul e plăcut deoarece e vorba de un finisaj pe inox, grătarul e emailat, panou de control mecanic și așezat în lateral. Spre deosebire de cel cu panou frontal, aceasta e mult mai lată dar nu cred că vor fi probleme cu instalarea sa.

Plusuri: preț atractiv, sistem de aprindere electrică integrat, arzătoare cu siguranță, design simplu.
Minusuri: nu are aprindere la o mână.

Arctic ARBG64120SX e o alegere foarte bună alături de un cuptor electric. Cele pe gaz nici nu se mai fabrică deoarece nu încălzesc uniform, pe când cele electrice au ventilator și moduri de gătit interesante. Pentru a economisi bani puteți alege un pachet promo de tipul cuptor+plită, dar nu trebuie să uitați de hotă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu