≡ Meniu

Arctic AROIG21102, cuptor pe gaz de 66 litri

Arctic AROIG21102 e unul dintre puținele cuptoare incorporabile pe gaz de pe piață. La un moment dar am spus că nu cred că o să se mai fabrice astfel de modele, totuși, se pare că există branduri care doresc să ofere astfel de soluții. Costul lunar e mai redus cu gaz însă comoditatea e principalul motiv pentru care unii aleg un cuptor electric. Acest brand oferă multe modele din care puteți alege și cu siguranță unul va fi pe plac, dacă nu sunteți deciși.

Dacă vi se pare cam scump ori aveți alte preferințe, atunci nu vă pot Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AROIG21102, cuptor pe gaz de 66 litri

Tipul de alimentare e destul de important deoarece aduce după sine niște dotări. De exemplu, cele pe gaz nu oferă așa multe moduri de gătire și nici dotările nu impreiosnează pe când cele electrice pot aduce un timer digital sau niște funcții în plus. Observ că mai nou și cuptoarle pe gaz au acel ventilator care ajută la un gătit mai uniform. Totuși, avantaje și deazavantaje sunt pe ambele părți, nu aș putea spune care ar fi cuptorul ideal.

Cu siguranță, un cuptor foarte scump oferă tot ce ați putea avea nevoie vreodată însă nu toți suntem dispuși să dăm mult pe un așa aparat. Cuptorul e de 66 litri, după cum am specificat sus și nu e cel mai mare. Are ventilator, grill, timer, control mecanic și diverse funcții/programe. Dintre acele funcții/programe, eu enumăr câteva: iluminare interioară, termostat. În interior veți găsi tava și raftul din sârmă. Dacă mai e nevoie de o tavă, o puteți lua ulterior și va fi conform cerințelor voastre. La instalare e foarte important ca să țineți cont de dimensiunile nișei, la fel ca la plitele incorporabile.

Plusuri: putere mare, consum lunar redus, ventilator, design elegant pe inox și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AROIG21102 e un aparat electrocasnic destul de mare și care merită să fie pus în orice bucătărie mai modernă. Alături de acesta eu aș pune o plită cu stilă neagră sau tot una pe gaz însă cu finisaj inox. În ambele cazuri (electric/gaz) veți găsi plite pe culori apropiate de cele ale cuptorului.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Croitoru Mihaela

  Buna ziua, as fi interesata sa cumpar acest cuptor pe gaz dar nu stiu ce dimensiuni are.Va rog sa imi trimiteti detalii legate de lungimea,latimea,produsului. Va multumesc.

 • admin

  Scrie aici la partea de specificații.

 • Alina

  Buna ziua,
  Puteti sa-mi spuneti daca are termocupla?
  Va multumesc.

Lasă un comentariu