≡ Meniu

Arctic ARSV6450B, plită electrică cu panou touch

Arctic ARSV6450B e un model mai nou motiv pentru care și prețul e mai atractiv. E evident că nu are tehnologie cu inducție, deoarece o astfel de plită ar fi mai scumpă. Sigură diferență între cea de jos și una cu inducție ar fi randamentul. Dacă obișnuiți să frigeți des pe plită, atunci vă recomand una cu inducție. Avantajul unei plite electrice e că nu mai trebuie să aveți acea alimentare cu gaz sau nu e nevoie de butelie. Dacă aveți o bucătărie nouă recent renovată și vă doriți aparate noi, trebuie să aveți un buget mare pentru că e necesar și un cuptor.

Puteți alege un pachet promo dacă țineți să economisiți niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ARSV6450B, plită electrică cu panou touch

Plita e destul de mare deoarece are arzătoarele clasice. Există plite mai scumpe cu arzătoare dublu circulare sau chiar ovale. Doar plitele vechi au butoane clasice dar acelea arată chiar urât pe o plită cu suprafață netedă. Un control touch cum e la aceasta mi se pare mult mai elegant decât cel clasic. Un astfel de panou oferă multe funcții și butoane senzitive.

Puteți bloca plita, regla temperatura (9 trepte) sau porni arzătorul corespunzătorul. Toate aceste se pot face folosind o singură mână. Există plite pe gaz cu aprindere electrică la o singură mână și nici nu v-ar recomanda o plită fără. Puterea plitei mi se pare satisfăcătoare și e ajustabilă. Un aparat incorporabil se instalează diferit și cred că plita se instalează cel mai ușor și o puteți pune unde doriți (nu e nevoie să fie deasupra cuptorului). Dacă ar fi avut un panou de control lateral, ar fi fost mai lată dar plitele cu control touch au, în general, butoanele în partea frontală.

Plusuri: e destul de accesibilă, arată bine cu acea ramă din inox, ușor de folosit, .
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic ARSV6450B e o plită care se poate asorta aproape cu orice cuptor dar nu și cu unul retro. Trebuie să alegeți aparate cu design modern și dacă vreți ca totul să se potrivească, evitați pe cele albe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu