≡ Meniu

Arctic CB5000A++, model ieftin cu capacitate de 5kg

Nu toată lumea are nevoie de mașini de spălat foarte încăpătoare și cu foarte multe funcții și de aceea cei de la Arctic au scos modelul Arctic CB5000A++ care vine să te ajute în cazul în care ești în căutarea unui model de 5 kilograme care să aibă clasa de eficiență energetică A++.
Având un design S-Shape acest model are un nivel de zgomot întrucât pereții laterali sunt realizați așa încât să reducă nivelul de vibrații. Mai exact nivelul de zgomot al aparatului e de 59 decibeli.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multe programe (15 la număr) printre care se numără cel rapid de 14 minute.

Arctic CB5000A++, model ieftin cu capacitate de 5kg

Pe partea de specificații acest model se laudă cu cuva care are 5 kilograme, cu cele 1000 rotații, că nu e gălăgios și cu programul rapid care contribuie la o economie importantă de resurse.
O să puteți să o amplasați unde doriți întrucât e un model compact, iar deoarece are funcția Child Lock e bună și pentru familiile cu copii. Datorită capacității mici putem spune că acest model e unul numai bun pentru cei cu o familie mică, dar nu e chiar așa deoarece e bună și pentru cei cu familii mari… în cazul în care nu se murdăresc multe haine.
Printre programele cu care vine acest model se numără spălare manuală, lână, bumbac eco, antialergic,culori închise, spălare rapidă, delicate, expres 14, sport, cămăși, clătire, stoarcere etc.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, că vine de la un brand de încredere și multitudinea de funcții (utile în cazul spălării diverselor tipuri de țesături).
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate mai mare de stocare. De aceea eu recomand ca alternativă modelul Arctic AED6000A++.

De final pot recomanda acest aparat celora cu un buget mic în căutarea unui model care să consume puțin curent și să ocupe puțin loc.
Dacă aveți rețineri datorită brandului atunci trebuie spus că brandul e unul românesc deținut acum de cei care dețin și Beko. Acest produs e comercializat în multiple țări și de aceea eu zic că e unul de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu