≡ Meniu

Arctic CB5200A++, mașină de spălat cu capacitate mică

Mașina de spălat rufe Arctic CB5200A++ e una cu capacitate de spălare modestă iar acest aspect e evident și din numele său. Chiar și clasa de eficiență energetică reiese din denumirea sa. Dacă acest aparat nu vi se potrivește, atunci că recomand unul mai scump chiar de la același brand. Finisajul acestui model e pe alb, iar mașini pe alte culori nu prea sunt. Cât timp nu o veți pune în bucătărie sau într-un loc mai la vedere, chiar nu are sens cum arată. Cele mai importante sunt caracteristicile sale tehnice și tehnologiile cu care vine.

Dacă acest aparat nu vă este pe plac atunci aveți nevoie de un buget mai mare pentru un model mai performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic CB5200A++, mașină de spălat cu capacitate mică

Acest model spală cel mult 5 kg de rufe, are încărcare frontală, panou de control clasic, centrifugare de 1200 RPM, design Slim și altele. Programele de spălare sunt destul de multe și tot cu cele speciale sunt 15 în total. Dintre programele mai speciale amintesc: antialergic, culori închise, spălare rapidă, cămăși etc.

Pe partea de funcții și siguranță are: sistem electronic de control al balansului, posibilitatea selectării temperaturii, dar și a centrifugării. Oricum, are o centrifugare nu foarte mare dar pentru anumite țesături e bine să nu  stoarcă prea tare. Poate fi setată ora începerii programului cu opțiunea de programare întârziată (e o opțiune care a devenit standard). Mașinile cu încărcare frontală, spre deosebire de cele cu încărcare verticală, pot fi puse sub blat. Dar ceva mai bine se integrează cele incorporabile (sunt diverse modele dar prețurile sunt mai mari).

Plusuri: are un preț foarte atractiv, consumă puțin, ușor de folosit, compactă.
Minusuri: nu spală mult.

Arctic CB5200A++ are o adâncime de doar 41 cm, deci e mult mai mică decât vechile mașini și veți câștiga spațiu ori veți avea mai mult spațiu în spatele ei. Unele modele de la acest brand pot spăla o cantitate mică de rufe dacă se alege funcția corespunzătoare dar în acest caz nu are sens. Avantajul principal oferit de o mașină mare e acela că puteți spăla o singură dată o cantitate de circa 7 kg de rufe (depinde de alegere).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu