≡ Meniu

Arctic CB5800A++, mașină cu centrifugare de 800 RPM

Mașina de spălat rufe Arctic CB5800A++ e una destul de ieftină deoarece specificațiile tehnice ale acestui aparat sunt modeste. Cu alte cuvinte, nu e cea mai reușită mașină dar în acest buget nu puteți lua o variantă prea performantă. Dacă acest aparat vi se pare suficient de bun, nu prea găsesc motive pentru a nu achiziționa această variantă. Nu poate spăla foarte mult pentru că e compactă iar cele  cu adâncime mai mare pot spăla 6-7 kilograme. Există multe tipuri de mașini iar acestea par să fie cele mai compacte.

Alternativele sale sunt următoarele: modelele cu capacitate de stoarcere mai mare sau el care spală mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic CB5800A++, mașină cu centrifugare de 800 RPM

Această mașină de spălat rufe poate spăla maxim 5 kg de rufe iar cele care au capacitate mai mare, au funcție de încărcare la jumătate. Din poza de sus poate fi observată încărcarea frontală. Panoul e așezat frontal unde se pot selecta diverse opțiuni sau programe. Din lateral se observă că are o adâncime de 41 cm iar lățimea sa e cea clasică – 60 cm. Nu are ecran LCD ci doar unul LED iar butoanele sunt poziționate clasic.

Performanțele sale sunt satisfăcătoare: capacitate de stoarcere de 800 pm, capacitate de spălare de 5 kg și clasa A++. Consumul de energie e diferit și în mare parte depinde de capacitatea de centrifugare (cu cât stoarce mai bine cu atât consumă mai mult). Programele de spălare sunt destule: lână, bumbac, sintetice, mix, spălare manuală etc. În plus, există un sistem electronic de control al balansului și posibilitatea selectării temperaturii ori centrifugării. Nu are sens să alegeți o centrifugare mai mică deoarece există mașini chiar și cu 1400-1600 RPM. Designul e unul nou și plăcut, deci nu aveți cum să confundați această mașini cu una mai veche.

Plusuri: e îngustă, are un design plăcut, ușor de folosit și eficientă.
Minusuri: nu e cea mai bună la capitolul stors.

Arctic CB5800A++ e un aparat electrocasnic destul de mare și care ar fi bine să-l puneți într-o cămară ori chiar în bucătărie sub blat. E bine să o puneți unde e ferită de umezeală și frig.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu