≡ Meniu

Arctic DFN16210W, mașină de spălat vase cu 12 seturi

Arctic DFN16210W e unul dintre noile modele de la acest brand și cred că se putea mai bine, dacă vreți ceva mai elegant. Arată decent însă designul acestui model îmi amintește de un model incorporabil. Acesta poate fi pus sub blat dacă se dorește economisire de spațiu, dar cam toate pot fi pune sub dacă renunțați la o piesă de mobilier (însă și mobilierul trebuie să fie mai înalt).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare și alți producători cunoscuți. Nu prea sunt mașini de spălat vase de la acesta, însă mașini de spălat rufe sunt destule. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic DFN16210W, mașină de spălat vase cu 12 seturi

Poate spăla cel mult 12 seturi de vase dar unele mașini oferă programe mai scurte și care pot fi folosite pentru mai puține vase. Chiar dacă clasele de eficiență la uscare și spălare sunt A, la consumul de energie stă mai bine. De aceea, nici nu prefer mașinile mai vechi iar prețuirle mi se par la fel de atractive și la cele noi.

Are multe programe de spălare: intensiv, bio/eco, auto, prespălare, mini 30 etc. Poate fi ajustată temperatura deoarece sunt 6 trepte de încălzire. Ca și tehnologii are: indicator clătire suplimentară, senzor detectare automată grad murdărie și sistem control exces apă. Panoul de control e unul simplu dar există mașini care au chiar și control digital cu multe funcții speciale. Ideea e că acele modele costă mai mult .

Sunt incluse următoarele: compartiment sare, coș tacâmuri, 4 rafturi sertar inferior. E un aparat destul de mare și se poate observa destul de ușor (are lățime de 60). Există variante mai înguste dar și capacitate de spălare poate fi inferioară. Nu e un aparat chiar silențios dar acesta poate fi pun în bucătărie. La capitolul consum, acest aparat impresionează deoarece are o clasă A+ care sugerează că acest aparat consum foarte puțin – 290 kW pe an.

Plusuri: preț destul de bun, multe accesorii incluse, ușor de folosit, spală decent, consum redus de energie.
Minusuri: nu e pe inox.

Arctic DFN16210W nu e cel mai elegant model de pe piață, dar pare să fie destul de competitiv în acest buget. Diferența dintre acest model și unul mai ieftin o fac tehnologiile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu