≡ Meniu

Arctic DFSA60A+, model clasa A+ pentru 12 seturi

Multă lume gătește, dar nu prea se împacă cu spălatul vaselor, iar în acest sens vă sare în ajutor mașina de spălat vase Arctic DFSA60A+. Poate spăla până în 12 seturi, iar asta cu un consum mic de curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică.
Proprietarii de restaurante vor fi încântați în a achiziționa un aparat precum acesta întrucât nu le va trebuie personal special pentru spălat vase.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care ne va face viața mai ușoară întrucât ne va oferi mai mult timp liber. Alături am pus și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model și despre panoul de comandă. Nu atrage, dar nici nu deranjează prin design.

Arctic DFSA60A+, model clasa A+ pentru 12 seturi

Pe partea de caracteristici acest model se recomandă cu capacitatea mare de încărcare de 12 seturi, clasa de eficiență A+ și de uscare A. De exemplu, într-un program standard consumă 1,02 kW, iar apă 15 litri.
Vine cu programe diverse printre care aș aminti intensiv și rapid. Acestea pot fi utilizate în funcție de cât de încărcate sunt vasele.
Pentru vasele foarte încărcate acest aparat are programe speciale cum ar fi Intensiv 70 și Prespălare.
Garanția standard a aparatului e una de 3 ani, la care pot fi adăugați maxim 2 ani pe post de extensie. În acest fel vă asigurați aparatul de îndelungă folosință.
Controlul aparatului e unul mecanic, iar în acest mod aveți posibilitatea de a controla aparatul într-un mod precis și rapid.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand de încredere, fiabilitatea crescută și că are numeroase programe.
Contra achiziției ar fi că nu are ceva similar Fuzzy Logic, dar eu zic că echivalează prin faptul că are un program rapid.

Probabil că acest aparat ar fi un excelent cadou pentru soția dvs de 8 martie ori ceva de genul întrucât te ajută să economisești timp și să ai niște vase spălate exemplar fără afectarea pielii mâinilor. Dacă aveți o familie mică atunci există diferite programe care vă vor ajuta în a utiliza resurse mai puține decât în cazul programelor standard.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu