≡ Meniu

Arctic EF5800A+, model A+ care ocupă puțin loc

Arctic EF5800A+ e o mașină de spălat rufe care nu costă mult și care poate spăla o cantitate de până în 5 kilograme cu un consum minim de curent dovedit de clasa A+ de eficiență energetică. Zgomotul produs la spălare nu e nici el mare deoarece are un nivel de zgomot de 61 decibeli.
Modelul EF 5800 A+ se adresează persoanelor care nu spală așa de mult, dar care vor să facă economii importante de resurse… că e vorba de apă sau curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un produs de calitate de la un brand fost românesc care acum e deținut tot de cei care dețin Beko.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, mai exact că e vorba despre un electrocasnic care arată destul de bine, dar care nu are ecran LCD precum alte modele. Acest lucru se datorează faptului că face parte din clasa value range.

Arctic EF5800A+, model A+ care ocupă puțin loc

Pe partea de caracteristici trebuie menționat că e un model care suportă 5 kilograme de rufe, care are un consum mic de curent și că are multe programe.
Are între 400-800 de rotații ca viteză de centrifugare. Da, ați citit bine deoarece puteți alege numărul rotațiilor în funcție de ce tip de haine spălați.
Vine cu un număr de 15 programe printre care se numără cel de 30 minute care reprezintă un program rapid.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, că are o fiabilitate ridicată, că are un număr mare de programe, că are un nivel de zgomot scăzut și un program rapid.
Contra ar fi că nu are mai multe rotații, dar având în vedere că nu are o capacitate așa de mare nu e neaparat nevoie de o capacitate mare.

Aparatul acesta e unul foarte bun pentru cei interesați de o mașină ieftină care să spele eficient o cantitate medie de rufe.
E realizat din materiale de calitate, mai exact cuva e făcută din polipropilenă, iar tamburul e din oțel. Și restul mașinilor de la alte branduri sunt realizate tot din aceste materiale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu