≡ Meniu

Arctic EF5801A+, mașină cu adâncime de 41,5 cm

Mașina de spălat rufe Arctic EF5801A+ e una cu performanțe limitate, dar nici nu putea fi una clasică ori foarte performantă. Ceva mai scumpă e o mașină cu 6-7 kg și centrifugare de 1200 RPM. Nu veți găsi variate Slim cu performanțe foarte mari, dar pe viitor vor exista. Până atunci vă puteți bucura de modelele ieftine cu care veți economisi bani. Mulți utilizatori și-ar dori aparate cât mai compacte dar nu puteți avea mașină cu uscător și să aibă o adâncime sub 50 cm. Uscătoarele incorporate sunt destul de eficiente doar că nu pot usca foarte mult, .

Alternativele sunt ceva mai multe dacă e să luăm în calcul un buget flexibil și chiar serii mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic EF5801A+, mașină cu adâncime de 41,5 cm

Încărcarea frontală e evidentă din poza de mai sus și panoul de control e destul de bine gândit. foarte puțini producători pun butonul de alegere a programului în altă parte în în jurul său sunt suficiente informații pentru a nu alege un alt program. În partea dreaptă pot fi aleși anumiți parametrii. Caracteristicile tehnice principale sunt următoarele: afișaj LED, centrifugare de 800 rpm, capacitate de spălare de 5kg și clasă energetică A+.

Un număr mare de programe vă oferă posibilitatea să spălați cam orice iar rezultatele vor fi excelente. Puteți sorta rufele după programul ales, adică se pot spăla rufele din material sintetic în prima tură și în cea de doua tură se pot spăla rufele din bumbac. Acesta fiind un exemplu dar și programul rapid e foarte des folosit dacă nu aveți țesături sensibile ori dacă rufele nu sunt foarte murdare.

Nu are multe funcții însă sunt ceva mai rar întâlnite și pot fi foarte utile: control al balansului și selector centrifugare. Un design pe alb e destul de plăcut și unele variante oferă chiar și control digital cu ecran digital. Dimensiunile sale sunt următoarele: 84 cm înălțime, 60 cm lățime și 41.5 cm adâncime.

Plusuri: are design compact, fiabilitate, numeroase programe de spălare, consum redus de resurse etc.
Minusuri: nu sunt.

Arctic EF5801A+ e o alegere destul de interesantă deoarece nu costă așa de mult și are un design Slim. Mă refer strict la faptul că oferă destul de multe caracteristici interesante iar un model cu încărcare verticală e numai bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu