≡ Meniu

Arctic EF6100A+, model accesibil și eficient

Arctic EF6100A+ e o alegere mai ieftină deoarece nu spală mult dar nici capacitatea de stoarcere nu e foarte generoasă. E vorba de noua generație care are: sistem Flow Control (gestionare mai bună a detergentului), design S-shape, 4 senzori inteligenți (pentru modul automat), sistem electronic de control al balansului. Acestea sunt caracteristicile speciale ale acestui model și pot fi prezente chiar pe viitoare modele ori să devină chiar standard. Poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți alt brand favorit sau poate un buget mai mare.

Următoarea alegere nu depinde de cât vă este bugetul, poate că nu vreți să dați prea mult pe un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic EF6100A+, model accesibil și eficient

Are caracteristici tehnice destul de bune și care sunt cam aceleași ca la alte modele – capacitate de spălare, eficiență energetică și centrifugare. Poate că acestea trei nu sunt cele mai bune însă mi se par de ajuns în acest buget – 6 kg, A+, 1000 RPM. Nu dispune de un control digital cu ecran LCD generos, dar are unul mecanic cu toate funcțiile clasice. Mi se pare destul de ușor de folosit iar dacă nu sunteți obișnuiți cu ecranele LCD deoarece oferă multe informații, modelul de sus e cel ideal.

Programele de spălare sunt numeroase și vă permit să spălați cam orice doriți. Deci nu le voi mai enumera și poate că le știți deja de la alte mașini. Dimensiunile sale par cele clasice adică 85 cm înălțime, 60 cm lățime, însă adâncimea e de 41 cm. Modele cu design îngust au o adâncime sub 45 cm și de aceea nu ocupă mult spațiu (sunt la fel ca cele cu încărcare verticală, doar că la acelea lățimea e mai mică).

Plusuri: design compact și plăcut, eficiență superioară, preț foarte bun, spală destul, destul de fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic EF6100A+ e un aparat electrocasnic care vă poate ușura viața de zi cu zi. Un alt „ajutor” poate fi un uscător de rufe însă trebuie să aveți spațiu pentru a-l instala. Există variantele cu uscător incorporabil doar că acelea nu uscă cât spală, de aceea ar recomanda aceste variante separate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu