≡ Meniu

Arctic O14+, ladă frigorifică mică și iefitnă

Arctic O14+ e una dintre cele mai compacte lăzi frigorifice, deci va ocupa foarte puțin spațiu. Aceste aparate nu le veți pune în bucătărie sau unde să vă deranjeze deoarece nu sunt chiar așa de silențioase precum frigiderele ori combinele. Ele vin în ajutorul celor care au un congelator mic la frigider sau combină ori care nu mai face față. Nu e nevoie să optați pentru un model foarte mare deoarece 129 litri mi se pare destul de mult (volumul e mai mare decât cel al unui congelator integrat).

Mi se pare destul de ieftin deoarece e la promoție și nu trebuie ezitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic O14+, ladă frigorifică mică și iefitnă

Din numele său reiese cam cât de mare este, iar acest model pare a fi cel mai compact (O29+ e cel mai mare). Din poza de sus se poate observa că nu e ca majoritatea lăzilor (e mai îngustă), dar acest lucru se datorează volumului. Lăzile frigorifice sunt mai late decât alte aparate frigorifice și ușa e în partea de sus iar deschiderea e verticală.

Din poza de sus se observă că ușa are iluminare interioră dar și încuietoare. Astfel, nu o să umble nimeni în interiorul ei fără acordul dumneavoastră. Panoul de control e cel clasic și nu văd rostul unui panou digital sau mai sofisticat. Are funcțiile standard și oricum nu e genul de aparat care-l să-l folosiți mai tot timpul. În general, astfel de aparate sunt utile iarna, atunci când vă pregătiți pentru sărbători și nu vreți să mai stați la cozi (cumpărați mai mult și mai rar).

Plusuri: consum redus de energie (nici nu e foarte mare), are încuietoare, nu ocupă mult spațiu, ieftine pentru cât spațiu oferă.
Minusuri: nu am găsit.

Cu siguranță, Arctic O14+ nu e singura ladă frigorifică dar există chiar și congelatoare care vin cu sertare pentru a sorta mai bine alimentele. Însă, eu aș alege tot o ladă pentru că în același preț volumul e mai mare și puteți pune alimente mai voluminoase. Odată congelate, alimentele se scot destul de greu din aceste aparate însă e mai dificil la congelatoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu