≡ Meniu

Arctic O20+, ladă frigorifică de 205 litri

Arctic O20+ e una dintre cele mai mici aparate frigorifice și care merită încercate. Dacă nu aveți o combină ori un frigider, puteți lua direct o combină cu congelator mare și atunci nu mai e nevoie de lada de mai jos. Însă eu cred că vreți pentru că actualul congelator e destul de mic și nu oferă spațiu pentru alimente voluminoase. Astfel, ele trebuie bine aranjate și e dificil când e să le scoateți. Din noua serie de lăzi frigorifice, există variante și cu volum de două ori mai mare.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul un buget mai mare, însă modelele foarte mici ori foarte mari sunt foarte rare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic O20+, ladă frigorifică de 205 litri

Volumul acestui aparat e satisfăcător și reiese din numele aparatului. Mai precis e o ladă frigorifică cu volum de 205 litri iar acesta nu e împărțit pe compartimente ci are doar un coș mai mare. Clasa de eficiență energetică e A+ care mi se pare de ajuns pentru acesta și e mai bună la variantele mai generoase. Pe an, acest aparat consumă numai 224 kWh, dar numai dacă vreți să-l folosiți tot timpul. Cu alte cuvinte, această ladă poate fi folosită doar când congelatorul actual nu mai face față.

Pe partea de design are un finisaj pe alb, mâner orizontal, deschidere verticală, sistem antibacterian. La interior se află un coș destul de mare și cam toate lăzile au coșuri. Spre deosebire de vechile aparate, acesta are o izolație mai bună astfel că are un consum mai redus.

Plusuri: consum redus de energie, arată bine, ocupă puțin spațiu, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Arctic O20+ e un aparat destul de compact dar și spațios la interior care are chiar și încuietoare la capac (e evident din poza de sus). Un astfel de aparat frigorific poate fi de folos pentru cei care au un frigider fără congelator ori congelatorul e foarte mic. Deci e genul de aparat care fi folosit în perioada rece când aveți de depozitat și congelat mai mult dar nu e nevoie de foarte mult spațiu pentru alimente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu