≡ Meniu

Arctic O30+, ladă frigorifică cu panou de control cu LEDuri

Lada frigorifică Arctic O30+ e una decentă și care merită cumpărată deoarece e fiabilă, încăpătoare și dotată. Acest aparat vine în ajutorul celor care vor să congeleze multe alimente pentru sezonul rece. Cu alte cuvinte, se adresează familiilor mai numeroase dar și celor care nu au timp pentru cumpărături (fac mai rar cumpărături și cumpăra mai mult). Designul e relativ același la mai toatele modelele acestui brand, dar și la alți producători lăzile arată la fel.

Alternativele sale sunt variantele cu volum mai mic ori un alt tip de aparat – congelator. Nu cred că are sens să optați pentru un alt brand deoarece acesta mi se pare destul de experimentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic O30+, ladă frigorifică cu panou de control cu LEDuri

Volumul total e de 298 litri iar acesta e cel real și în realizate e mai mare lada decât în poze. Are o clasă energetică e A+ care e bună însă nu e cea mai bună. Consumul de energie anual e undeva la 272 kWh și nu are mare importanță cât timp nu o veți folosi chiar tot anul, ci doar când aveți nevoie. Are o ușă cu deschidere verticală, încuietoare, iluminare interioară și panoul de control e în partea dreaptă jos. La capitolele funcții și siguranță are: super-congelare și sistem antibacterian. Deasemenea, la interior nu are un singur coș metalic ci două coșuri, astfel se pot sorta mai ușor alimentele.

Nivelul de zgomot e unul mai mare deoarece nu e vorba de o combină frigorifică sau de un frigider. Capacitatea de congelare trebuie să fie mare și e de 15 kg la 24 de ore. Cam toate lăzile au performanțe mari, însă congelatoare sunt inferioare la acest capitol.

Plusuri: spațiu de depozitare mare pentru cât costă, eficiență energetică superioară, încuietoare.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic O30+ e un aparat frigorific mare și care ocupă spațiu. Pentru un buget similar se poate lua un congelator care are volum inferior și interior compartimentat. Deci aveți de ales între o ladă și un congelator, dar lada mi se pare mai ok deoarece oferă mai mult pentru acei bani. Aceasta are chiar și acel panou de control care indică diverse informații utile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu