≡ Meniu

Arctic UA4S, aragaz normal de 50cm

Arctic UA4S e un aparat electrocasnic integrat în promoția „cadou regulator gaz și instalare aragazuri, cuptoare, plite Arctic” valabilă până pe 30 iunie 2016. Este un aragaz foarte ieftin alimentat pe gaz (deci e unul normal) și care poate fi utilizat pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare.

Aragazul Arctic UA4S este unul cu un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai simple aparate de acest gen. Vine cu diferite accesorii, dar e utilizabil într-un mod clasic. Datorită acestui lucru eu zic că e un cadou foarte bun chiar și pentru părinți ori bunici. Din imagine se poate vedea că modelul acesta are și un design foarte simplu așa încât să nu deranjeze vizual.

Arctic UA4S, aragaz normal de 50cm

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu lipsa capacului și alimentarea pe gaz a celor patru arzătoare. În interiorul cuptorului se află diferite accesorii cum ar fi tava și grătarul. Ultimul accesoriu e unul foarte bun pentru prepararea grătarelor ori a altor preparate de genul.
Pe unele site-uri am văzut că scrie că are garanție două luni, dar asta e o greșeală întrucât garanția standard a aparatului e de 24 luni.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, că are o fiabilitate ridicată, că e la promoție și că vine de la un brand de top.
Contra achiziției ar fi că nu are capac. Acest lucru nu e unul esențial deoarece nu cred că vei pune ceva pe el.

Deci, dacă te interesează un aparat ușor de utilizat și care să vină cu multiple lucruri ok atunci eu îți recomand modelul acesta. Vine cu dispozitiv de siguranță a flăcării (Safety Plus) și am observat că e menționată prezența aprinderii integrate, iar în acest fel nu mai ai nevoie de chibrituri.
Ceva deosebit e că vine cu timer care contorizează durata de pregătire a alimentelor și te anunță când timpul prestabilit s-a terminat. Astfel îți gestionezi timpul într-o manieră eficientă.
Mi-aș fi dorit să pun și un videoclip de prezentare a acestui model, dar din păcate încă nu există așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu