≡ Meniu

Arctic UAG5512DTTL, aragaz cu rotisor pe alb

Arctic UAG5512DTTL e o alegere ceva mai scumpă cu alimentare cu gaz. Are un preț mare deoarece nu orice aragaz are rotisor, un design așa de plăcut și capac din sticlă. Nu știu cu cât poate fi mai util un capac din sticlă decât unul metalic. Finisajele sunt aceleași și puteți confunda destul de ușor acest aragaz cu unul similar de la acest brand. Alături de acesta puteți lua o hotă telescopică deoarece are o adâncime de numai 30 cm, iar cele moderne au filtre metalice.

Chiar și incorporabilele pot fi luate în calcul deoarece pot fi instalate în mobilierul din bucătărie ori alegeți un mobilier la comandă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic UAG5512DTTL, aragaz cu rotisor pe alb

Plita e mai mică decât la restul și poate că nici nu veți folosit toate arzătoarele. Are 4 arzătoare ca și restul plitelor și cel mai puternic e de 2.5 kW. Bineînțeles, mă refer la arzătorul mare, pe când cel normal e de 2 kW, iar cele mici sunt de 1 kW. Aprinderea electrică e prezentă atât la plită cât și la cuptor. Deci nu mai trebuie să folosiți o brichetă, ci doar să apăsați butonul dedicat după ce rotiți butonul arzătorului sau cuptorului. Are și timer pentru un mai bun control asupra programului de gătit și vă ajută să obțineți rezultate bune la timp.

Pe partea de design are finisaj pe alb, capac din sticlă, grătar la interior (cuptor) și sertar inferior pentru vase (sau chiar pentru ustensile). Sertarul inferior nu e o dotare prea specială, adică e prezentă și la alte modele. Această dotare specială nu poate afecta prea mult prețul însă nu e un model chiar clasic. În caz că aveți o bucătărie mică, dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 50 adâncime.

Plusuri: rotisor, compact, iluminare interioară, aprindere electrică, sertar și capac din sticlă.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic UAG5512DTTL e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii, iar acesta e cel mai compact model de pe piață. Majoritatea au o adâncime de 60 cm, astfel cuptorul dar și plita sunt puțin mai mari. Se adresează celor care vor să economisească spațiu dar vor și ceva special. Alternative pot fi incorporabilele, însă doar dacă aveți un buget generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu