≡ Meniu

Arctic WTT100, mașină semiautomată

Arctic WTT100 e o mașină de spălat rufe semiautomată care se adresează persoanelor cu bugete foarte mici, dar care vor un produs de calitate pentru spălarea hainelor.
Vine de la brandul Arctic care e unul fost românesc cunoscut pentru aparatura electro de top. Acum e deținut de aceeași care dețin Beko cu diferența că acesta e comercializat la nivel european, iar Arctic la nivel național.

Produsul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are caracteristici de top și care-i făcut din materiale foarte rezistente. Pentru a vă face o părere despre cum arată aparatul am pus alături și o poză cu el. Poți vedea că e foarte similară cu mașinile automate având panoul de comandă poziționat sus.

Arctic WTT100, mașină semiautomată

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu faptul că are o încărcare verticală, o capacitate de încărcare foarte mare și diferite programe.
Greutatea aparatului e mult mai mică decât la alte mașini deoarece e construită diferit. Precum la mașinile normale și aceasta e făcută din materiale similare, mai exact cuva e din polipropilenă și tamburul e din oțel.
Dacă la modelele automate vorbim de centrifugare, la modelele de genul acestuia vorbim despre stoarcere. În cazul acestui model vorbim despre o capacitate de stoarcere de 4,5 kilograme.

Pentru achiziția produsului acesta ar fi că nu costă mult, ușurința în utilizare, fiabilitatea și că vine de la un brand cunoscut.
Contra ar fi că nu are la fel de multe funcții precum mașinile normale și nici nu e complet automată.

Concluzia mea legată de modelul acesta e că își merită pentru cineva care vrea ceva simplu. Există alte alternative care pot fi văzute aici, însă eu recomand modelul de față datorită fiabilității crescute. Normal că garanția poate fi mărită la mai mult cu ajutorul serviciului Garanția Plus, iar dacă vreți o puteți mări până la maxim 4 ani. Eu zic că merită luat în considerare având în vedere că e vorba despre un aparat de îndelungă folosință.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu