≡ Meniu

Arctic WTT85, mașină de spălat rufe semiautomată de 6.5 kg

Arctic WTT85 e o mașină cu care puneți spăla destul de mult însă nu e automată ca și majoritatea modelelor. Există puține astfel de modele deoarece mulți utilizatori doresc variante mult mai performante, cu capacitate de spălare mare și stoarcere generoasă. Singurul dezavantaj ar fi pe partea de stoarcere dar și sistemul de spălare (vine fără programe diversificate). Dacă aveți de spălat diverse rufe iar țesăturile cer anumite programe, trebuie să luați una automată iar ratele fixe pot fi o soluție.

E o mașină destul de eficientă însă nu e cea mai bună de pe piață, însă una automată costă dublu și cam tot atâta spală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic WTT85, mașină de spălat rufe semiautomată de 6.5 kg

Panoul de control oferă: selector program spălare, selector durată spălare –  de la 1 la 15 minute, selector durată centrifugare – de la 1 la 5 minute. E dotat cu sistem siguranță uscător care e o dotare standard.

Puterea de spălarea e cea mai mare de aceea are și o capacitate de spălare de 6.5 kg. Nu impresionează pe partea de centrifugare, deoarece nu poate să stoarcă mai mult de 4kg. Deci trebuie să puneți la stors de 2 ori cantitatea aceea de rufe ori spălați de 2 ori și stoarceți de 3 ori. Ideea e că veți economisi bani dacă spală mai rar și mai mult. Designul e plăcut și destul de simplu, iar acele pictograme vă sunt de folos dar și acel scris din dreptul butonului. Nici nu e nevoie să citiți manualul său pentru a-l folosi.

Plusuri: are un preț atractiv, consum redus, design compact, fiabilitate și ușor de folosit.
Minusuri: nu poate să stoarcă mult.

Arctic WTT85 e un aparat ceva mai compact decât restul însă nu e ca și restul. Îi lipsesc programele deoarece panoul de control are doar opțiunile elementare. Nu puteți avea pretenții mari că doar e semiautomată, e evident după denumire că nu e ca una automată. Cu alte cuvinte, necesită mai multă atenție. La cele automate, pornești programul și scoți rufele aproape uscate dacă capacitatea de stoarcere e mare. Poate fi pusă cam oriunde însă încărcarea e superioară și nu frontală (nici nu putea fi frontală).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu