Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A540LA-XX554D, laptop cu Intel Broadwell

Asus A540LA-XX554D este un laptop care merită încercat și chiar dacă nu va impresiona foarte mult prin performanțele sale. Un laptop bun pentru orice costă de 3 ori mai mult, adică puteți juca cele mai noi jocuri, viziona filme la calitate 1080p și altele. Un laptop e apreciat pentru portabilitatea sa dar și pentru dotările incorporate, de aceea nu aș putea să-i reproșez ceva acestui model. Greutatea sa e sub medie – 1.9 kg, și depinde de construcția sa. Pot fi laptopuri cu carcasă metalică care pot fi mult mai ușoare dar acelea sunt laptopuri premium.

Alternative pot fi destule dar nu aș putea prea multe dacă sunteți limitați în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A540LA-XX554D, laptop cu Intel Broadwell

Un Core i3-5005U e foarte bun pentru uz office/multimedia, dar la acesta nu e prezentă o placă video dedicată, ci doar cea integrată din procesor. Nu e nevoie de un ecran diferit deoarece oferă o diagonală destul de mare și o imagine HD. Până la urmă îl folosiți de la o distanță mică și claritatea e dată de caracteristicile tehnice foarte bune. Poate că nu oferă unghiuri de vizibilitate foarte mari dar consider că sunt suficient de bune pentru uz office.

Are doar Free DOS ca majoritatea laptopului, astfel că trebuie să instalați imediat după achiziție Windows 10. O puteți face cu un stick USB 3.0 deoarece are acel port și viteza de transfer a datelor e impresionantă. Sunt serii similare (seria X) care oferă laptopuri la fel de bune dar nu veți găsi de fiecare dată exact în același buget.

Plusuri: are o greutate destul de mică, arată bine pe acea culoare, procesor eficient, USB C și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Asus A540LA-XX554D mi se pare suficient de performant și bine dotat pentru a fi destul de util. Clipul de prezentare de mai jos e pentru cei care vor să-și facă o idee despre această serie, dar mai sunt și alte serii care arată ca și cea de sus. Finisajul e foarte reușit deoarece nu atrage praful și nici nu se formează prea multe amprente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu