Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A540LJ-XX612D, laptop multimedia la preț mic

Laptopul Asus A540LJ-XX612D face parte dintr-o serie destul de avansată din cele mai multe punte de vedere. Nu are dotări speciale prea multe sau componentele high-end, însă pentru cât costă, oferă Un procesor Intel din a 5-a generație, memorie DDR3L, placă video dedicată, bluetooth, un design compact și elegant. Am pus o poză cu un laptop similar dintr-o generație precedentă, dar aspectul exterior arată la fel.

Multe laptopuri sunt cu placă video dedicată și cu dotări similare, însă doar acest brand le oferă la un preț așa de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus A540LJ-XX612D, laptop multimedia la preț mic

Componentele unui laptop sunt principalul criteriu de alegere a unui laptop, iar cea mai importantă componentă e procesorul. La acesta e vorba de un Intel Core i3-5005U care e de ajuns pentru cei care nu vor să încerce cine știe ce jocuri. Restul componentelor sunt cele clasice, adică le găsiți la multe alte laptopuri. Ecranul său putea fi mai bun, fie cu un panou IPS fie cu o rezoluție mai mare. E nevoie de o îmunătățire la acest capitol deoarece sunt chiar și telefoane cu ecran 2K sau 4K.

Acest model are o greutate sub 2 kg și nu orice laptop e așa de ușor, dar se datorează bateriei mai mici. Pe partea de conectivitate are tehnologie WiFi n, bluetooth 4.0, port LAN, USBuri, HDMI etc. Fie că e vorba de un laptop, fie că e vorba de un desktop, Windows 10 e sistemul de operare care-l recomand. Laptopul e mai accesibil dacă nu are acest sistem de operare preinstalat, astfel că ulterior trebuie să-l instalați de pe un disc sau cu o memorie USB 3.0 (e mult mai rapid).

Plusuri: arată destul de bine, greutatea sa e una destul de redusă, performanțe decente pentru un așa buget etc.
Minusuri: are o placă de rețea performantă.

Pentru cei care caută un laptop pentru acasă pe care să vizioneze filme, Asus A540LJ-XX612D ar putea fi prima opțiune doar că nu și pentru cei care au o viteză mai mare la internet deoarece nu are WiFi ac și pe LAN viteza e limitată. Dacă aveți un abonament la internet de 100 Mbps, laptopul de sus e ideal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu