≡ Meniu

ASUS A540SA-XX029D, model portabil pentru Onternet și filme

ASUS A540SA-XX029D e un laptop economic pentru cei interesați de ceva cu care să stea pe net. Știu că există și alte alternative cum ar fi tabletele și telefoanele, dar pe acestea o să vă stricați vederea deoarece au ecrane prea mici. În schimb un laptop are un ecran suficient de mare pentru ca totul să se vadă clar, iar dumneavoastră să nu vă obosiți ochii.
Procesorul e unul decent deoarece e vorba de un Celeron care scoate undeva la 900 de puncte la benchmark.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are procesor bun, mulți RAMi și un hard încăpător de 500 de giga. Din imaginea alăturată puteți vedea acest model de culoare închisă.

ASUS A540SA-XX029D, model portabil pentru Onternet și filme

Pe partea de specificații are procesorul Celeron N3050 cu două nuclee și cip grafic Intel HD, cei 4GB memorie RAM și ecranul de 15 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și strat glare.
Vine cu unitate optică, iar de pe aceasta se va putea instala sistemul de operare. O variantă mai bună (și mai rapidă) de instalare a sistemului de operare ar fi un stick USB 3.0 conectat la portul corespondent.
Legat de A-ul din fața codului produsului trebuie spus că e tot un laptop ieftin precum cele din seria X.

Modelul acesta are mai multe atuuri, pe lângă prețul mic, iar acestea ar fi procesorul de generație nouă, consumul redus de curent (în acest fel bateria o să țină undeva la 3 ore, maxim), disponibilitatea USB C, că are o greutate redusă (sub două kilograme) și că vine de la Asus.

Deci, dacă te interesează un laptop pentru intrat pe net, filme și muzică atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Întrucât nu vine cu sistem trebuie să vă fac o recomandare suplimentară, adică să puneți pe el Windows 10 de pe USB. Poate că veți fi tentat să puneți XP ori Windows 7, dar trebuie să vă zic din start că e vorba despre faptul că are drivere doar pentru cel mai nou Windows.
În cazul în care acest model nu o să mai fie disponibil mai există ASUS X540SA-XX004D care are aceleași specificații și preț, doar că e negru, iar pentru cineva interesat de un model cu Pentium e acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu